INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FANII LUI JUVE ARUNCĂ MANIFESTE

"În 103 ani de istorie n-am fost atît de slabi. Ruşine!"

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Eliminată din cupele europene, de mult scoasă din lupta pentru titlu şi riscînd să rateze play-off-ul Champions League, Juventus este atacată din toate părţile. Sute de fluturaşi cu mesaje scrise la computer contra echipei torineze au fost aruncate noaptea trecută în faţa sediului clubului de către tifosii furioşi pentru sezonul catastrofal.


"Să vă fie ruşine! Afară cu conducerea! Niciodată în 103 de existenţă ai clubului n-am fost atît de jos", sînt criticile fanilor "bianconeri". După 30 de etape, trupa lui Zaccheroni se află abia pe locul 7, la egalitate de puncte cu Napoli, în faţa căreia a pierdut joi cu 1-3, adică pe o poziţie în afara Europei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
 •  28 Martie 2010, 01:09
Postat de pe 27 Martie 2010, 19:16

cand vad echipe care nu joaca corect(umbla la arbitrii(dinamo, juventus), au bugete speciale (dimano,real madrid))ma bucur enorm ca se impiedida, si nu le suport pentru acest fapt.Ele functioneaza ca parlamentarii romaniei, doar pe baza de jaf.

se vede de la o posta cit de mare lupa iti trebuie ca sa despici firul in patru, ca sa nu mai vorbim despre logica ta care se dovedeste a fi fara logica,

juliuscosmin
juliuscosmin  •  27 Martie 2010, 21:55
Postat de pe 27 Martie 2010, 17:46

Asa va trebe...locu vostru e in Serie B!!!

bai mucosule...ia inchide gura !

lucell
lucell  •  27 Martie 2010, 21:32

aia era premiere mah...nu mita:) daca esti asa smart sa faci diferenta taci nu mai vb aiurea.becali a facut alte stupizenii dar premierea nu e interzisa nicaieri in lume.sunteti asa destepti ca nici nu realizati cat de prosti suneteti!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează