INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

În 2008, Maradona i-a dat un ultimatum lui Messi. De atunci, lui Leo nu i-a mai stat nimeni în cale ;)

Messi este favoritul lui Maradona şi singurul despre care El Pibe de Oro acceptă să se spună că e urmaşul său
Messi este favoritul lui Maradona şi singurul despre care El Pibe de Oro acceptă să se spună că e urmaşul său

Articol de - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 10:24

Messi a fost desemnat în urmă cu cîteva săptămîni drept noul căpitan al Argentinei, însă cel mai fericit pentru că Leo este noul lider al selecţionatei ţării sale nu e el, ci marele Diego Armando Maradona. Fostul mare fotbalist este poate cel mai înfocat susţinător al "Balonului de Aur" şi îl laudă de cîte ori are ocazia.

Maradona nu mai urmăreşte meciurile Argentinei de cînd a fost îndepărtat de la naţională, dar s-a bucurat nespus că Leo a fost tratat ca un idol în Calcuta şi în Bangladesh cu ocazia meciurilor disputate acolo de prima reprezentativă. "Sînt foarte fericit pentru că e un puşti de excepţie, merită tot ce e mai bun", a spus Maradona.

"Cînd a ieşit al doilea fotbalist al lumii, în urmă cu cîţiva ani i-am zis: «Asta e ultima dată cînd îţi permit să fii al doilea!» Leo m-a privit ciudat: «Poftim?» Asta a fost tot ce mi-a zis, dar de atunci nu s-a mai clasat pe locul doi niciodată. Lumea îl primeşte bine pe Messi indiferent că se află în Bangladesh, în Calculta, în Munchen sau oriunde altundeva, oamenii sînt încîntaţi să vadă un fotbalist ca Messi şi se iscă o adevărată nebunie pentru că Leo are tehnică, ştie ce să facă atunci cînd are mingea", a mărturisit "El Pibe de Oro".

În 2008, Cristiano Ronaldo a cîştigat Balonul de Aur în faţa lui Messi. A fost ultima dată cînd portughezul a cîştigat acest premiu în faţa argentinianului.

"Mi s-a părut extraordinar că Sabella l-a desemnat pe Messi căpitan, la fel cum mi s-a părut cînd l-am avut eu pe Mascherano lider. Fiecare cu alegerile sale", a mai spus Maradona conform Sport.es.

Diego nu ratează nici o ocazie să continue, de la distanţă, "războiul" pe care îl are dintotdeauna cu brazilianul Pele. Cînd i s-a spus că Messi a declarat că nu are nevoie să vadă videouri cu meciurile lui Pele pentru a şti că Maradona a fost mai bun, fostul mare fotbalist a spus: "Totul e foarte clar şi Pele o să se supere. Să se spună că lupta pentru cel mai bun fotbalist din toate timpurile se dă între Maradona şi Messi, Messi şi Maradona e extraordinar. O să se supere negrul şi iar o să ne certăm"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
123mihai123
123mihai123  •  10 Septembrie 2011, 12:44

cand va ajunge messi sa faca pe teren ce facea ronaldinho sa ma anunte si pe mine cineva. prea il lauda lumea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează