INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UMBRA LUI MOGGI

"În 2011 mă întorc în fotbal. Poate chiar la Juve!"

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Fostul director general al echipei torineze îşi anunţă o revenire spectaculoasă. "Big Luciano" aşteaptă expirarea suspendării în vara lui 2011 şi vizează un come-back chiar la Juventus!


"Cu Andrea Agnelli vin să lucrez imediat. Nu vreau să am de-a face însă cu nici unul din conducerea actuală. Nu procedez ca Bettega. Toţi trebuie daţi afară, în frunte cu Secco, care a risipit 250 de milioane de euro în 3 ani. De plătit însă va plăti Ferrara. Este necesară demiterea lui, altfel un nou eşec cu Roma ar face criza ireversibilă", a spus Luciano Moggi, acum în vîrstă de 72 de ani.


Acesta n-a ratat ocazia să trimită alte săgeţi otrăvite în direcţia Interului: "A profitat din plin de pe urma Calciopoli şi de distrugerea lui Juventus. Va domina încă mulţi ani Serie A, dar rămîne cea mai puternică echipă dintr-un campionat mediocru. Milan arată cel mai bun fotbal la ora actuală şi are un Ronaldinho încîntător".


Lui Moggi i s-a interzis să ocupe orice funcţie de conducere în fotbalul italian timp de 5 ani, după scandalul de corupţie Calciopoli din 2006, în urma căruia Juventus a fost trimisă în Serie B.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  18 Ianuarie 2010, 15:32

Un om diabolic.Sa ajungi sa orchestrezi si emisiuni tv...

 •  18 Ianuarie 2010, 15:22

Asa e cand scapi nemeritat de puscarie, vrei sa "omori" din nou fotbalul!!! Huoooo!!!

 •  18 Ianuarie 2010, 14:41

Nu s-a mai saturat de cat a furat cu juventus, vrea sa mai fure in continuare :) Incredibil.. locul lui e la puscarie!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează