INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COŞMARUL ANGOLEZ

"În fiecare noapte mă trezesc la 3 şi aud împuşcături!"

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Mustapha Salifou a rămas cu traume psihice severe după atentatul din care togolezul a scăpat cu viaţă. La patru săptămîni de la tragedia în care au murit trei oameni, iar cel mai bun prieten al său, Obilale Kossi e în spital, mijlocaşul lui Aston Villa încă nu şi-a revenit din şoc.


"De cînd m-am întors în Anglia n-am dormit aproape deloc. Mă trezesc din pat la ora 3 ori 4 visînd că cineva trage în mine. Cînd s-a terminat nebunia plîngeam cu toţii. Dumnezeu ne-a salvat, vedeam cum gloanţele zboară pe deasupra capetelor noastre. Pe jos era doar sînge. Prietenul meu împuşcat mă întreba 'cine o să aibă grijă de copii dacă o să mor'?"


Salifou continuă destăinuirea în The Sun: "El a fost grav rănit pentru că în momentul atacului nu era jos, dansa printre scaune şi colegii îi făceau poze. Guvernul ne-a chemat înapoi penru cele 3 zile de doliu, dar noi am vrut să revenim în Angola şi să jucăm. Acum ne-am ales cu suspendarea. Asta doar pentru că Togo e o ţară mică", a mărturisit Salifou. Care ratase presezonul după ce s-a îmbolnăvit de malarie, dar acum e pregătit să revină la antrenamentele lui Martin O' Neill.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2010, 11:22

mai bine zis cosmarul togolez....ca ei au trecut printr o drama si nu angola

Vezi toate comentariile (1)
Comentează