INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

În pericol să-l piardă pe Aubameyang, Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor » El e jucătorul dorit de Tuchel

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 19:50

Atacantul echipei Athletic Bilbao, Inaki Williams, este dorit de Borussia Dortmund pentru un transfer din vară.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani este considerat principalul înlocuitor al lui Pierre-Emerick Aubameyang de către antrenorul Thomas Tuchel. Aubameyang dorește să plece de la Borussia Dortmund, iar o posibilă destinație a internaționalului gabonez este Real Madrid.

Atacantul nemților a declarat pentru Radio RMC că "dacă vreau să trec la următorul nivel, atunci trebuie să plec la vară". Conducătorul formației Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a afirmat că Aubameyang poate fi vândut pentru suma de 80 de milioane de euro și din acești bani s-ar achita clauza din contract de 50 de milioane de euro pentru Inaki Williams.

Jucătorul spaniol, care mai are contract cu Athletic Bilbao până în 2021, este considerat un talent al fotbalului spaniol de către specialiști, fiind urmărit și de mai multe echipe din Premier League.

În acest sezon, Inaki Williams a evoluat în 29 de partide în toate competițiile pentru formația din Țara Bascilor, reușind 4 goluri și 7 pase de gol. Pentru naționala Spaniei are o singură apariție când a debutat în 2016, pe 29 mai împotriva Bosniei, meci încheiat cu victoria echipei sale, scor 3-1.

 Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează