INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Încă un scandal la Liverpool: Downing arestat pentru că a agresat o femeie

Downing are un gol în 22 de partide stagionale cu Liverpool
Downing are un gol în 22 de partide stagionale cu Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 11:25

Momentele tensionate se ţin scai de Liverpool. Ultimul îl produce Stewart Downing. Mijlocaşul englez de 27 de ani, adus vara trecută de la Aston Villa cu 21 de milioane de euro, a fost reţinut de poliţie sub acuzaţia de agresiune. Victima sa este o femeie pe care el ar fi lovit-o duminică dimineaţa, în timp ce se aflau într-un local din Yarm, oraş din nordul Angliei. Presa crede că e vorba de fosta lui prietenă.

”Ambele persoane sînt reţinute. Ancheta este în plină desfăşurare”, au indicat poliţiştii. Conducătorii lui Liverpool nu au făcut nici un comentariu.

În ultima perioadă, ei s-au confruntat cu două mari scandaluri rasiste. Luis Suarez a încasat 8 meciuri de suspendare deoarece i-a zis ”te-am lovit pentru cu eşti negru” francezului Evra, de la Manchester United, iar un fan al ”cormoranilor” tocmai a fost arestat după ce l-a făcut ”negru nenorocit” pe Adeyemi, de la Oldham, într-un meci din Cupa Angliei.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează