INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Informații șocante despre o legendă a lui Liverpool: o parte din familia lui e dată dispărută!

Emile Heskey, dreapta, foto: Guliver/gettyimages
Emile Heskey, dreapta, foto: Guliver/gettyimages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 14 septembrie 2017 11:57

Emile Heskey, fost component al naționalei Angliei a dezvăluit faptul că o parte din familia sa este dată dispărută, după ce uraganul Irma a lovit insulele din Caraibe. El nu a putut lua legătura cu unele dintre rudele sale, de aproape o săptămână.

”Mama și tata au fost norocoși. Ei au scăpat cu bine. Dar familia mamei mele este în Barbuda, iar acolo totul a fost devastat”, a spus ex-atacantul lui Liverpool, conform BBC.

Uraganul Irma a distrus aproape 95% din clădirile de pe această insulă, potrivit declarațiilor date de prim-ministrul acestei așezări, unde locuiesc aproximativ 1.600 de locuitori.

Cea mai mare parte a populației trăiește la Codrington, aici având loc o evacuare inițială. Imaginile din satelit luate după furtună arată că majoritatea locuințelor au fost grav afectate.

Heskey, în vârstă de 39 de ani, a declarat că familia sa așteaptă încă vești de la rudele din insula Barbuda. Fostul fotbalist, care locuiește în prezent la Cheshire, în Anglia, a jucat în cariera sa și la Bolton Wanderers și Leicester City. El a adăugat că susține Fundația Peter Virdee, care strânge fonduri pentru ajutorarea sinistraților din Caraibe.

Veștile nu sunt prea bune pentru locuitorii din insulele afectate de Irma, deoarece un alt uragan, numit Jose, va trece prin zonă în zilele urmatoare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează