INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CATANIA - INTER 3-1

Inter a luat doar 6 puncte în ultimele 5 etape

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Campioana Italiei, vineri 1-3 cu Catania, trece prin cea mai neagră perioadă de cînd pe bancă se află Jose Mourinho

Un sfert de oră. Atît a fost de ajuns pentru ca avantajul Interului în faţa modestei Catania să se transforme vineri seară într-o înfrîngere (1-3) ce înlătură orice dubii. Campioana en titre a Italiei traversează cea mai gravă criză din vara lui 2008 încoace, de cînd pe bancă se află portughezul Jose Mourinho.

Cifrele sînt dure. În ultimele cinci etape, nerazzurrii n-au adunat decît 6 puncte mari şi late. Scoase din 3 remize albe şi o victorie, bifată la Udine. Goluri marcate: 4! Goluri primite: 5. După dezastrul de la Catania, directorul executiv al clubului, Marco Branca, a respins ideea unei crize, punînd totul pe seama "lipsei de concentrare". Trimitere mai ales spre ghanezul Muntari, care în 70 de secunde de la intrarea pe gazon a făcut rost de un penalty pentru gazde şi de o eliminare pentru el.

Însă declinul nerazzurrilor are legătură şi cu ieşirile lui Mourinho. Ca şi la Chelsea, portughezul a căutat să-şi protejeze jucătorii şi s-a luat la "trîntă" fie cu ziariştii, fie cu arbitrii, atunci cînd i s-a părut că e "furat". Dar, de data aceasta, efectul n-a fost cel dorit. Spectatoare la show-urile lui Jose, echipa a uitat să mai lupte pentru puncte. Iar acum tremură la gîndul că, diseară, rivala Milan se poate apropia la numai un punct în clasament.   

7 puncte mai puţin are Inter Milano faţă de aceeaşi perioadă a sezonului trecut

9 puncte e avansul maxim pe care nerazzurii l-au avut în acest sezon (etapa 21)

Mourinho, în boxă
Aflat la ultima dintre cele trei etape de suspendare dictate de Federaţia italiană împotriva sa, Jose Mourinho a avut parte de un tratament mai special la Catania. Ca să nu mai poată da indicaţii jucătorilor săi, cum s-a întîmplat etapa trecută, organizatorii i-au pus la dispoziţie antrenorului interist una din boxele postului tv Sky. Astfel, Mourinho n-a putut vorbi decît cu reporterii de la Eurosport, despre returul din "optimile" Ligii cu Chelsea.

ULTIMELE 5 MECIURI DIN SERIE A
Napoli - Inter    0-0
Inter - Sampdoria    0-0
Udinese - Inter    2-3
Inter - Genoa    0-0
Catania - Inter    3-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  16 Martie 2010, 16:46
Postat de pe 14 Martie 2010, 06:16

tot inter o sa fie campioana...si fac trece si de chelsea... forta inter!!!

ioane trezeste-te ma!!! Chelsea va spulbera pe inter si arogantul va fi umilit la maxim!!! cat despre Lo Scudetto,IL GRANDE MILAN il va castiga,si mr arogance va pleca in Portugalia lui sa devina manager la Estrela Amadora!!!

 •  14 Martie 2010, 13:54

Sunt suporter juventin... dar sper din tot sufletu meu sa i-a roma campionatu, sau in cel mai rau caz milan... dar in niciun caz inter. Blat dupa blat la astia frate... si chelsea... o sa le faca mucii cravata pe stanford bridge

 •  14 Martie 2010, 09:51

inter o sa fie campioana blaturilor,ii bate Chelsea,si in campionat sper sa ia Milan

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close