INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - INTER

Inter a trecut de Lazio şi e aproape campioană în Serie A

Cristi Chivu, Chivu, Inter
Cristi Chivu, Chivu, Inter

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Chivu a făcut aseară un pas mare spre un nou scudetto: 2-0 cu lazialii lui Radu Ştefan la Roma.

Lazio trecea drept ultimul hop serios în drumul Interului spre un al cincilea titlu consecutiv. Dar aseară, echipa lui Radu Ştefan, integralist ca şi Cristi Chivu (foto, dreapta) la oaspeţi, s-a dovedit o redută mult mai uşor de cucerit decît s-ar fi crezut.

Aproape salvaţi de la retrogradare, alb-albaştrii s-au predat fără luptă: 0-2. Şi dacă n-ar fi fost portarul Muslera, scorul putea lua proporţii. El a scos senzaţional 6-7 goluri ca şi făcute, înainte de a ceda la loviturile de cap expediate de Samuel şi Motta.

În urma victoriei de pe Olimpico, Inter îşi păstrează primul loc, două puncte peste Roma, şi mai are de jucat cu Chievo, acasă, şi cu Siena, deja retrogradată, "afară". Asta în vreme ce contracandidata le întîlneşte pe Cagliari şi pe Chievo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  04 Mai 2010, 00:28

Stati sa inteleg si eu ! Cum poti acuza Interul de blat, cand jucatorii laziali nu au vrut sa joace ? (sincer Muslera a cam avut chef sa joace, dar in fine) I-a obligat Inter sa se dea la o parte ? Le-a dat bani ? Femei ? Caltabosi ? E vina interistilor ca la fiecare gol suporterii laziali scoateau bannerele cu OH NOO ? :)) E frustrant intr-adevar pt gialorossi, dar au si laziali orgoliul lor, doar nu era sa le dea campionatul vecinilor de oras. Vorbea unu pe aici de Bundesliga, pierdut rau

 •  03 Mai 2010, 13:55

Roma a pierdut titlul pe mana ei, pierzand meciul cu Sampdoria chiar acasa la Roma. Cat despre englezi, va rog sa vedeti in reluare meciul Liverpool Chelsea.

 •  03 Mai 2010, 11:36

Recunosc ca n-am vazut meciul integral, am vazut doar un colaj de 2-3 minute, insa nici nu ne puteam astepta la altceva. La goluri, aparea laziala a fost cel putin penibila, inclusiv Fanica al nostru cel mult laudat. Daca ajunge la Milan, si va juca la fel cu Inter il linseaza tifoseria rosso-nera. E pacat ca se intampla asa ceva, iar Interul ar trebui sa fie atent, pentru ca in Bundesliga se pot pierede titluir chiar si in ultima etapa, iar Bayern tocmai asta asteapta, un Inter gonflat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează