INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 2-3

INTER - JUVENTUS 2-3. Gonzalo Higuain, extaziat după nebunia din "Derby d'Italia": "Asta este frumusețea fotbalului. Vom lupta până la moarte pentru titlu"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 00:00

Juventus Torino s-a impus dramatic în derby-ul cu Inter, scor 3-2, iar Gonzalo Higuain (30 de ani), marcatorul golului decisiv în minutul 89, a fost entuziasmat la final.

 "Asta este frumusețea fotbalului. Meciul trecut am pierdut în ultimul minut contra lui Napoli, astăzi soarta ne-a surâs nouă. Am arătat o foame, setea de victorii pe care această echipă o are. Vom lupta până la moarte să câștigăm al 7-lea titlu consecutiv în Serie A.

Inter a făcut un meci grozav. A fost meciul decisiv pentru trofeu, era crucial să câștigăm. Am mai marcat pe acest stadion, dar de fiecare dată împotriva lui AC Milan. Este prima dată când marchez contra lui Inter. Este un sentiment de nedescris.

Nu am nicio luptă directă cu Icardi. Este un atacant foarte bun, a marcat un gol frumos. S-a luptat mult și îl felicit pentru evoluția sa", a declarat Higuain pentru Sportmediaset.it.

Vezi și: VIDEO + FOTO Derby INIMAGINABIL! Juventus, REMONTADA de infarct în ultimele două minute ale derby-ului cu Inter

GALERIE FOTO Scenografii USTURĂTOARE în Inter Milano - Juventus » Două ironii dureroase ale fanilor "nerazzurri"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
randomm
randomm  •  29 Aprilie 2018, 13:11

tot de Steaua se discuta si la un articol cu juventus. bravo Steaua.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Aprilie 2018, 08:24
Postat de valeri_gazaev pe 29 Aprilie 2018, 00:33

Fotbalul e frumos pentru ca pe 9 Mai se desfiinteaza fc fcsb.

Iar ai coșmar, Valerka... Și la Inter-Juve tot Steaua te chinuie... :-) Ține-l de mână pe poazonel, să vă fie mai ușor. Și repetați după mine: DO-UĂ-ZECI-ȘI-ȘAP-TE...

drughi009
drughi009  •  29 Aprilie 2018, 07:56

in min. 85 se visau *** din sud campioni in plus si *** blat;[iste din milano out si sezounl asta din ucl si gauri mari financiare , milan aprope de colaps cu chinezariile lor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează