INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Inter Milano îl vrea pe Benzema în contul transferului lui Maicon

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2010 00:00

Internazionale Milano este interesată de atacantul francez Karim Benzema de la Real Madrid, în cadrul unui eventual transfer al fundaşului brazilian Maicon la clubul madrilen, notează Marca.

Maicon, în vârstă de 28 de ani, sub contract cu Inter până în 2014, a dezminţit, sâmbătă, că ar vrea să meargă la Real Madrid, unde este dorit de fostul său antrenor, José Mourinho, însă nu a exclus această ipoteză.

Potrivit Marca, discuţiile privindu-l pe fundaşul brazilian continuă, iar Inter ar fi cerut includerea lui Benzema într-o posibilă "operaţiune Maicon".

Atacantul francez, în vârstă de 22 de ani, a jucat puţin în sezonul trecut la Real, unde a fost transferat de la Olympique Lyon în 2009, pentru 35 de milioane de euro.

Real însă doreşte să-l păstreze în sezonul viitor şi Mourinho are încredere în jucător, conform Marca, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  07 Iunie 2010, 00:24

Mourinho a declarat ca vrea sa il pastreze pe Benzema. De asta l-a cerut Moratti, ca sa arate cat de mult tine la Maicon si cat va lupta pentru a-l pastra. Important e sa vina Benitez si sa ramana Julio Cesar, Samuel, Lucio, Eto'o si Sneijder. Cu ei Inter vor ramane sus in Europa. Cambiasso si Zanetti oricum nu pleaca nicaieri! :)

 •  07 Iunie 2010, 00:19

Daca il luau pe Surdu faceau echipa beton!...plus inca 2-3 intariri gen maftei s.a.m.d. si defilau prin europa! Ce sa le faci...pierd pe mana lor, eu le-am zis ce sa faca dar nu m-au ascultat :P

flafy
flafy  •  06 Iunie 2010, 22:55
Postat de pe 06 Iunie 2010, 22:52

Eu li l-as da impachetat pe Benzema...cu fundita cu tot.

si yo nu a confirmat nimic la lyon era bun da cand a ajuns la o echipa mai mare...nici la inter no sa fie titular..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează