INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Laude din Italia pentru antrenorul Chivu: „În Europa, se poate bate cu oricine”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 14:26 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 15:35

Cristi Chivu (42 de ani), intrat în al treilea sezon la formația U19 a lui Inter, este lăudat de agenția Calciomercato: „Echipa e organizată și credibilă, atât în campionat, cât și în competițiile continentale. Visul pentru această trupă este diferit față de anul trecut. Se vede munca lui Chivu, care dă roade”.

Nu mai departe decât în primăvara acestui an, când Inter traversa o criză de joc, dar și de rezultate, s-a scris în presa italiană că Cristi Chivu ar putea fi o soluție de avarie, în cazul în care antrenorul de la echipa de seniori ar fi fost dat afară. 

Simone Inzaghi a ieșit, până la urmă, cu bine din „furtună" și i-a condus pe „nerazzurri" până în finala Ligii Campionilorț. 

Iar fostul internațional român a început a treia stagiune pe banca tehnică a squadrei lombarde de tineret și a debutat cu două remize în grupele Youth League, 3-3 cu Sociedad și 1-1 cu Benfica.

Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie
INAUGURARE
Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie

Laude pentru Interul lui Chivu: „Își poate măsura forțele cu orice adversar"

Agenția Calciomercato.com i-a lăudat munca de la Inter U19, cu care a luat titlul în stagiunea 2021-'22. Interul lui Chivu „este organizat, datorită și unui mijloc format din Di Maggio - Stankovic - Berenbruch, ale căror calități seamănă foarte mult de cel al liniei Barella - Calhanoglu - Mkhitaryan. Imperfect, dar credibil, atât în campionat, cât și în Europa. 

Suferă puțin, dar aleargă bine și cei din compartimentul median știu să-și ajute și colegii din apărare. În campionatul actual, împarte prima poziție cu Milan, iar în Europa își poate măsura forțele cu orice adversar".

„Are nevoie de timp pentru a acoperi golurile"

Aceeași sursă dezvăluie și obiectivele echipe pregătitte de fostul stoper nerazzurro: „Calificarea din grupele Youth League este încă sub semnul întrebării, într-o grupă în care nu domină nimeni. Visul acestei trupe Primavera e deja diferit față de acum un an. 

Munca lui Chivu începe să crească și să dea roade. Numeroasele schimbări față de anul trecut au lăsat goluri și, în special, cel al despărțirii de Pio Esposito (împrumutat la Spezia) are nevoie de timp pentru a fi acoperit de potențiala creștere a altor băieți, ca Spinacce sau Sarr".

40de victorii în 80 de meciuri are Chivu cu echipa Primavera a lui Inter în 80 de patride pe banca tehnică. A mai înregistrat 22 de remize și 18 eșecuri

Citește și: 

Metoda neconvențională prin care AC Milan a anulat avantajul galeriei celor de la Borussia Dortmund

Mondialul, încă o catastrofă: „E o aberație ecologică" + Trucul folosit de Infantino pentru a readuce turneul în Arabia Saudită!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează