INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Întîlnire neaşteptată în campionatul englez » Dulgherul lui Gerrard a ajuns în Premier League

Craig Noone (prim-plan), în acțiune. +1   FOTO
Craig Noone (prim-plan), în acțiune.

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 21:01

În 2008, Craig Noone, de la Cardiff, îi monta vedetei lui Liverpool acoperişul vilei. Acum se pregăteşte să-şi întîlnească fostul client în campionat.

Pe 21 decembrie, cînd Liverpool o va întîlni pe Cardiff City în campionat, Steven Gerrard ar putea da ochii pe teren cu fostul său dulgher. Un anume Craig Noone, 25 de ani, al cărui drum spre Premier League a trecut inclusiv prin vila căpitanului cormoranilor!

Refuzat la 11 ani de Liverpool şi 4 ani mai tîrziu de Wrexham, Craig a ajuns în liga a 7-a, la Skelmersdale, unde a învăţat şi meseria de dulgher. Iar în 2008, pe cînd evolua la Southport, şeful său i-a spus într-o zi: "Hai, mergem să montăm acoperişul la casa lui Gerrard".

Luxul în care trăia internaţionalul englez l-a fascinat pe Noone, dar l-a şi motivat: "Mi-am spus că într-o zi vreau şi eu aşa". Atunci cîştiga 150 de lire sterline pe meci şi un bonus de 50 la victorie. Astăzi conduce deja un Range Rover.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
strazi1
strazi1  •  31 August 2013, 17:02

Ati dat cu piatra-n mamaliga :))), cica "azi conduce deja un range rover " , de parca nu mai are nimeni masini pe lume, jalnici..........nu suna mai bine "un contract de profesionist in premier premier league" .. Mentalitatea asta bate-or cacao.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează