INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Învinge cancerul! » Stilian Petrov răspunde extraordinar la tratamentul împotriva leucemiei

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 iulie 2012 21:37

Boala e în remisie, iar fostul internaţional bulgar, 33 de ani, crede că va fi bine: ”Greul a trecut”


În martie, Stilian Petrov primea o veste devastatoare. Fusese diagnosticat cu leucemie acută. Astăzi, la doar patru luni de atunci, fostul internaţional bulgar zîmbeşte din nou.

"Organismul său a răspuns neaşteptat de bine la tratament şi boala e în remisie. Avem toate motivele să sperăm într-o recuperare totală", a dezvăluit profesorul Chris Bunce, unul dintre medicii care-l are în grijă pe Petrov.

Stilian, 33 de ani, mai are de îndurat cîteva luni de chemioterapie, dar este optimist. "Ce-a fost mai greu a trecut şi sînt convins că voi fi vindecat într-o bună zi", le-a mărturisit el foştilor coechipieri de la Aston Villa, pe care i-a vizitat la debutul pregătirilor pentru noul sezon. Petrov are şi reţeta: "Trebuie să cred şi să am răbdare".

105 selecţii (8 goluri) a adunat Stilian Petrov în "naţionala" Bulgariei, în tricoul căreia a debutat în 1998

Ne-a bătut în preliminarii
Stilian Petrov ne-a fost adversar în calificările CE 2008. A jucat cu "naţionala" Bulgariei împotriva "tricolorilor" atît la acel 2-2 de la Constanţa, cît şi în returul de la Sofia, cîştigat de vecinii de la sud de Dunăre cu 1-0. La Euro a mers însă România.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează