INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Isco, disputat de două echipe uriașe ale Europei! Când ar urma să părăsească Realul

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 22:29

Publicația spaniolă AS scrie că Isco, 24 de ani, este curtat intens de Manchester United și AC Milan.

Fotbalistul nu este unul dintre preferații tehnicianului de la Real, Zinedine Zidane și ar vrea să părăsească formația madrilenă în iarnă. Isco a jucat doar 110 minute în acest sezon, în ciuda numeroaselor accidentări din compartimentul ofensiv al echipei.

Mourinho nu este mulțumit de randamentul lui Wayne Rooney și vrea să-l aducă pe Isco pentru a-i face concurență actualului căpitan de la United, care a marcat o singură dată în cele 5 jocuri disputate în Premier League.

AC Milan îl dorește cu insistență pe fotbalist, odată cu sosirea acționarilor chinezi la club. Aceștia au anunțat că vor face investiții masive în echipă, după ce în ultimele sezoane Milan nu a mai contat în lupta pentru titlu. Pe lista Milanului se mai află și Harry Kane, atacantul lui Spurs.

Isco a sosit în 2013 de la Malaga pentru 30.000.000 de Euro. De atunci, a strâns 152 de meciuri în tricoul madrilenilor și a marcat de 22 de ori, oferind și 35 de pase decisive.

sursa: as.com

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează