INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Îşi punea jucătorii să dea autogol pentru a cîştiga la pariuri

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

S-a întîmplat în liga a doua din China.

 

Preşedintele clubului Qingdao Hailifeng, Du Yunqi, le cerea jucătorilor să marcheze în proprie poartă ca să cîştige la pariuri!

În meciul cu Sichuan Zhigu, cîştigat cu 3-0, jucătorii de la Qingdao au tras în trei rînduri spre propriile buturi. Motivul? Preşedintelui Du Yunqi îi trebuia un rezultat final de 3-1 pentru că premiul oferit de casele de pariuri era mai mare decît la 3-0!

Curios, portarul lui Qingdao n-a acceptat să-i facă pe plac şefului. El a apărat două dintre şuturi, în timp ce al treilea s-a dus "afară".

Suporterii au mirosit că e ceva necurat la mijloc şi au înregistrat fazele dubioase, pe baza cărora, ulterior, Qingdao a fost exclusă din campionat.

Federaţia a anunţat totodată că două echipe din prima ligă, Guangzhou GPC şi Chengdu Blades au fost retrogradate în liga secundă după ce s-a dovedit că au fost implicate în trucarea unor meciuri.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  25 Februarie 2010, 17:43

MARIUS STAN meciul OTELUL-GLORIA BUZAU 1-2.Hotie pe fata s-a scosul omul la meciul ala si cine stie cate meciuri a mai ,,aranjat,, japcarul.....

ketaddict
ketaddict  •  25 Februarie 2010, 12:29

Iauzi borcea =))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează