INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO BREST

Iuri Pudişev a devenit cel mai bătrîn jucător din Europa » Revenire la 56 de ani!

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2010 00:00

Antrenorul secund de la Dinamo Brest a jucat luni contra liderului Borisov. Ajutorul lui Stange la "naţionala" Belarus a fost ales omul meciului pierdut de echipa sa (0-2).

Sir Stanley Matthews era tînăr la 50 de ani cînd a jucat ultimul său meci, la Stoke City. Recordul european de longevitate a fost doborît însă luni în Belarus, chiar în prima ligă. Iuri Pudişev s-a întors pe gazon la 56 de ani şi 205 zile, în meciul Borisov - Dinamo Brest (2-0)!

Antrenorul secund al oaspeţilor a intrat spre final, fiind aplaudat în picioare şi ales de federaţie cel mai bun de pe teren. "Este recompensa pentru serviciile aduse fotbalului", a explicat "principalul" Iuri Puntus. Pudişev este şi unul dintre ajutoarele lui Bernd Stange la "naţionala" Belarus, adversara noastră din preliminariile CE 2012. A cîştigat şi titlul în fosta URSS în 1982 cu Dinamo Minsk, avînd o prezenţă în naţionala sovietică, într-un amical cu RFG. "Secundul" de la Dinamo Brest nu se află însă la prima întoarcere la peste 50 de ani. A mai făcut-o de cîteva ori, ultima dată în 2008, cînd juca la MTZ-Ripo într-un joc din Cupă.

Un mexican a jucat la 71 de ani!
Pe plan mondial, recordul îl deţine un mexican. Salvador Reyes l-a stabilit în 2008, cînd a intrat doar să atingă mingea, într-o partidă dintre Chivas şi Pumas. Avea 71 de ani! În ceea ce priveşte Cupa Mondială, cel mai vîrstnic jucător e Roger Milla. Camerunezul a evoluat la 42 de ani în SUA '94, marcînd şi un gol şi stabilind încă o performanţă istorică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  28 Octombrie 2010, 10:32

Gata !!! s-au terminat problemele si la alta dinamo . Echipe de militieni . Sa vedeti ca intra Andone si nu mai primeste gol dinamo 9 etape din 10 :))) . Cred ca il reactiveaza si pe Augustin si Corpodean . Mai greu o sa fie cu Flacara Moreni si Victoria Bucuresti.

juliusmad
juliusmad  •  28 Octombrie 2010, 10:27

poate il ia dinamo si pe asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează