INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE

Ivan Zamorano, falit! » Legenda Realului are datorii de trei milioane de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 23:41

Fosta glorie a Realului, Ivan Zamorano, a înregistrat un eşec total în afaceri. Din cauza unor investiţii nerentabile, cele 8 firme ale sale au cumulat datorii de 3 milioane de euro pe care fostul internaţional n-are de unde să le plătească.

Creditorii urmează să-şi recupereze banii din vînzarea bunurilor sale: două apartamente, maşina şi casa. În total, 650.000 de euro. În 2009 a vîndut sediile cîtorva firme pentru a ieşi basma curată, dar n-a reuşit să lichideze tot deficitul.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
cracker
cracker  •  24 Septembrie 2014, 12:39

Dragi ziaristi de carton, daca ati citii putin legislatia privind persoanele fizice si persoanele juridice, si putina contabilitate, atunci nu ati mai fi atat de pr0$ti sa scrieti asemenea t@mpenii. Ivan Zamorano nu este falit, firmele la care probabil el este actionar majoritar sunt falite. Creditorii au executat ce se afla in proprietate firmelor nu a lui personala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează