INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRE

Fotbalistul european cu 45 de meciuri în națională a ieșit în față: „Sunt homosexual. Nu vreau să mă mai ascund”

Jakub Jankto
Jakub Jankto

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 17:25 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 17:37

Internaționalul ceh Jakub Jankto (27 de ani), legitimat la Sparta Praga, a dezvăluit că este homosexual.

Mijlocașul Jakub Jankto, fotbalist cu 45 de meciuri pentru naționala de seniori a Cehiei, care aparține de Getafe și este împrumutat până în vară la Sparta Praga, a dezvăluit că este homosexual.

Bălănescu a vorbit cu Radu Petrescu după greșeala imensă a arbitrului din FC Voluntari - FCSB: „M-am edificat”
FC VOLUNTARI - FCSB 1-2
Bălănescu a vorbit cu Radu Petrescu după greșeala imensă a arbitrului din FC Voluntari - FCSB: „M-am edificat”

Internaționalul ceh Jakub Jankto a ieșit în față: „Sunt homosexual. Nu vreau să mă mai ascund”

Cehul a făcut anunțul prin intermediul unui videoclip pe care l-a publicat pe contul de Twitter, în care vorbește în limba engleză:

„Precum toată lumea, am punctele mele tari, am slăbiciunile mele. Am o familie, am prieteni, am un job pe care l-am făcut ani buni cât de bine am putut, cu seriozitate, profesionalism și pasiune.

Precum toată lumea, vreau să-mi trăiesc viața în libertate, fără frici, fără prejudecăți, fără violență, ci cu iubire. Sunt homosexual și nu vreau să mă mai ascund”.

Sparta Praga: „Jakub Jankto a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală cu conducerea clubului”

Jakub este cel mai important fotbalist care dezvăluie că este homosexual. În 2021 a mai procedat astfel australianul Joshua Cavallo, în vârstă 23 de ani, de la Adelaide United.

Conturile oficiale ale UEFA, Premier League, FIFA și ale multor cluburi internaționale i-au răspuns lui Jankto. Forul mondial a scris că „Suntem cu toții alături de tine, Jakub. Fotbalul este pentru toată lumea”.

Clubul la care evoluează Jakub, Sparta Praga, a distribuit videoclipul publicat de fotbalist și a transmis că „Jakub Jankto a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală cu conducerea clubului, antrenorul și colegii săi acum ceva timp. Orice altceva privește viața lui personală. Fără alte comentarii și întrebări. Ai sprijinul nostru. Trăiește-ți viața, Jakub. Nimic altceva nu contează”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Chiricheș s-a descurcat în misiunea imposibilă cu Napoli”. Ce note a primit căpitanul naționalei după meciul cu liderul Seriei A

Decisiv! Jucătorul transformat de Xavi într-un marcator cu o precizie formidabilă: „Muncește în defensivă și apare și la finalizare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
gicab
gicab  •  14 Februarie 2023, 09:57
Postat de eddymaster pe 13 Februarie 2023, 20:12

bine ca o sa se desfiinteze dinam00op in scurt timp si peste 2 ani cand o sa spui ca esti dinam99opvist de mic o sa iti spuna lumea ca *** ca o asemenea echipa nu exista.

Ce sa zică și un fecefecesebist cu iq mic?... ai răspuns DA pentru acel capac de bere la pet?

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  14 Februarie 2023, 08:01
Postat de digitalmasacrer pe 13 Februarie 2023, 23:02

Ultima intrebare e retorica, sper ca nu esti atat de naiv incat sa crezi ca exista libertate de opinie? Se lungeste lista cu grupurile de persoane pe care nu le poti critica sau displacea, "woke culture" si "cancel culture", cu finantare din partea unui anumit popor cu perciuni lungi, fac legea.

tare faza cu perciunii lungi:))))))

gigimarga2
gigimarga2  •  14 Februarie 2023, 06:34
Postat de bl0catu pe 13 Februarie 2023, 21:20

nu am nimic cu homosexualii, dar nu inteleg de ce toti trebuie sa declare acelasi lucru? la ce imi foloseste mie sau stiu eu cui informatia? eu nu declar nicaieri ca imi place ***, chiar daca imi place! si de cine se ferea, ma rog? era vreunul prin plansa care ii vaneaza? ca la cs.go? nu stiu de ce o percep ca pe o cerere de marire de salariu! nu mai functioneaza principiul competentei? ma uitam si la show-uri televizate, toti vin cu aceeasi declaratie! a fost unul parca si la iUmor! ce, e vreo boala? sa zica, uite, eu am handicapul asta si totusi concurez cu cei sanatosi? ce e porcaria asta? cum sa ceri apoi lumii intregi sa te accepte, cand tu insuti nu te accepti? sa spui tuturor despre orientarea ta inseamna ca inca nu ai facut pace cu tine! parca ai cere o parere daca ce faci e bine!

Ai un punct de vedere interesant cu care sunt de acord. Cred ca e vorba in primul rand despre o validare prin acceptare de catre societate. Cand conditia ( dpdv sexual) unui individ nu starneste nici un interes in societate este de fapt linistea interioara la care aspiră.probabil vor sa se simta integrati .

Vezi toate comentariile (35)
Comentează