INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID

A fost anunțat arbitrul „El Clasico” » Cine va conduce de la centru FC Barcelona - Real Madrid

Jesus Gil Manzano (39 de ani) va conduce de la centru cel mai important meci din fotbalul spaniol, FC Barcelona - Real Madrid. 
Foto: Imago
Jesus Gil Manzano (39 de ani) va conduce de la centru cel mai important meci din fotbalul spaniol, FC Barcelona - Real Madrid. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 12:23 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 12:32

Jesus Gil Manzano (39 de ani) va conduce de la centru cel mai important meci din fotbalul spaniol, FC Barcelona - Real Madrid

  • FC Barcelona - Real Madrid se joacă sâmbătă, de la ora 17:15. Partida va fi live pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Sâmbătă, 28 octombrie, FC Barcelona și Real Madrid se duelează în primul „El Clasico” al sezonului. Partida se dispută în runda cu numărul 11 din La Liga. 

Președintele lui Real Madrid nu va fi prezent la El Clasico » Ce l-a determinat pe Florentino Perez să ia această decizie
FC BARCELONA - REAL MADRID
Președintele lui Real Madrid nu va fi prezent la El Clasico » Ce l-a determinat pe Florentino Perez să ia această decizie

Jesus Gil Manzano e un arbitru originar din Don Benito, o localitate din vestul Spaniei, scrie cotidianul Marca

Jesus Gil Manzano, arbitrul meciului FC Barcelona - Real Madrid 

Jesus Gil Manzano va fi ajutat la cele două tușe de Angel Nevado Rodriguez și Javier Nicolas Martinez. Al patrulea oficial va fi Manuel Garcia Gomez. 

Arbitru VAR a fost delegat Guillermo Cuadra Fernandez. Asistent VAR la FC Barcelona - Real Madrid va fi Diego Barbero Sevilla. 

A fost anunțat arbitrul „El Clasico” » Cine va conduce de la centru FC Barcelona - Real Madrid
Brigada aleasă pentru FC Barcelona - Real Madrid. Foto: rfef.es

Jesus Gil Manzano a mai fost la centru de două ori în „El Clasico”

Jesus Gil Manzano se va afla pentru a treia oară în carieră la centru la un meci dintre FC Barcelona și Real Madrid. 

El a mai arbitrat un meci din 25 octombrie 2014, la Madrid. Atunci, Real Madrid și FC Barcelona se întâlneau în runda cu numărul 9 din La Liga. „Los Blancos” s-au impus cu 3-1. 

Neymar a deschis scorul pentru catalani în minutul 4, iar Cristiano Ronaldo a egalat în minutul 35, din penalty. În partea a doua, madrilenii au mai punctat de două ori, prin Pepe (50) și Karim Benzema (61). 

Pe banca lui Real Madrid era tot Carlo Ancelotti, în timp ce antrenorul Barcelonei era Luis Enrique. 

Jesus Gil Manzano a mai arbitrat un Real Madrid - FC Barcelona care s-a disputat în 2021. Pe data de 10 aprilie, Real se impunea pe teren propriu cu 2-1, în etapa cu numărul 30 din La Liga. 

Karim Benzema a deschis scorul în minutul 13, iar Toni Kroos a dublat avantajul gazdelor în minutul 28. Pentru catalani a punctat Oscar Mingueza, în minutul 60. Pe banca Realului era Zinedine Zidane, iar pe cea a Barcelonei Ronald Koeman. 

Partida s-a disputat fără spectatori, din cauza pandemiei de Covid, pe terenul principal din baza de pregătire a lui Real Madrid. 

VIDEO. Rezumat: FC Barcelona - Real Madrid 0-4

Citește și: 

Eroul din umbră al Parisului » Omul meciului cu AC Milan și lăudat de Enrique: „E un exemplu”

Sadio Mane a devenit proprietarul unui club dintr-un oraș de 50.000 de locuitori: „Vrem să ajungem în Ligue 2 până în 2030”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează