INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

GALERIE FOTO Soția lui Dani Alves a anunțat încetarea relației cu jucătorul acuzat de viol printr-o scrisoare tulburătoare: „M-a rupt în mii de bucăți”

Joana Sanz și Dani Alves // Foto: Imago +29   FOTO
Joana Sanz și Dani Alves // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 19:03 / Actualizat joi, 16 martie 2023 00:04

Manechinul Joana Sanz (30 de ani) amintește de „luni oribile, foarte dureroase”. Spune despre Dani Alves (39 de ani) că „îl iubesc și îl voi iubi mereu, dar închid etapa vieții mele începută pe 18 mai 2015. O femeie puternică trece într-o nouă etapă”.

Joana Sanz, 30 de ani, faimos manechin spaniol, e iubita lui Dani Alves din 2015 și soția lui din 2017. Dar ea a decis să se despartă de fotbalistul brazilian, din cauza scandalului uriaș în care e implicat jucătorul în vârstă de 39 de ani.

Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
+25 FOTO

Joana Sanz: „Senzații de abandon și singurătate”

Alves e acuzat de viol de o tânără de 23 de ani și, potrivit presei iberice, dovezile procurorilor sunt copleșitoare împotriva sa, după ce el s-a contrazis de mai multe ori în declarații. Astăzi, Joana Sanz a pus capăt relației cu sud-americanul printr-o scrisoare tulburătoare.

„Mi-ar fi plăcut ca aceste rânduri să fie despre dragoste și fericire, însă nu e cazul. Ultimele luni au fost oribile. Nu cele mai dure ale vieții mele, pentru că am înfruntat multe furtuni, dar foarte dureroase”, a scris iberica. „Senzațiile de abandon și singurătate mi-au bătut din nou la ușă. Mii de «de ce?» fără răspuns”.

Joana Sanz: „Mă privea ca pe cea mai prețioasă ființă de pe pământ”

Joana crede că „mi-am ales ca partener de viață o persoană perfectă în ochii mei. Îmi era mereu alături când aveam nevoie, mă ajuta în tot ce făceam, întotdeauna mă impulsiona, permanent atent, drăguț... Mi-a fost greu să accept că această persoană m-ar putea rupe în mii de bucăți. Voi pierde ani de viață pentru a recupera modul cum mă privea, ca și cum eram cea mai prețioasă ființă de pe pământ”.

Susține că Dani Alves a încercat s-o agreseze sexual și pe ea: „Aveam 18 ani. Același loc, aceeași metodă”
SPANIA
Susține că Dani Alves a încercat s-o agreseze sexual și pe ea: „Aveam 18 ani. Același loc, aceeași metodă”

Joana Sanz: „Pe mine mă iubesc și mă respect mai mult”

Afirmă că „îl iubesc și îl voi iubi mereu. Cine spune că iubirea se uită nu iubește cu adevărat”. Accentează ruptura: „Dar pe mine mă iubesc și mă respect mai mult. Închid o etapă a vieții mele care a început pe 18 mai 2015. O femeie puternică trece într-o nouă etapă a vieții ei”.

Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
+25 FOTO

Citește și alte știri:

Cele mai tari glume după City - Leipzig 7-0 » Messi „i-a scris” lui Pep pe WhatsApp, Haaland „a împrumutat” discursul lui Dan Petrescu

Mircea Lucescu, inclus într-un Top 10 special al antrenorilor înaintea lui Deschamps, Emery și Conte

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
mishu_74
mishu_74  •  16 Martie 2023, 19:19
Postat de digitalmasacrer pe 15 Martie 2023, 23:46

Alo, cenzura tip 1984, demonstrati va rog ce anume din limbajul meu a fost vulgar sau jignitor. In conditiile in care mai sus cu cateva comentarii altcineva a scris ceva exact la fel.

ha ha ha. pai ce era ieri ok nu mai e azi. ce e azi nu mai e maine si tot asa. tu n-ai inteles inca cum functioneaza societatea woke? :)))

VardyParty
VardyParty  •  16 Martie 2023, 18:18

Greu, greu de tot

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  16 Martie 2023, 11:21
Postat de gicab pe 16 Martie 2023, 07:20

Aloo unde te crezi?... pai ăștia te cenzurează și dacă dai copy paste la titlurile lor și le pui și in ghilimele

corect, ce-a fost in capul meu, bun-simt?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează