INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Moartea mamei l-a marcat puternic pe starul lui Bayern: „Oamenilor ca mine nu le este ușor în ziua de astăzi. Sunt foarte impulsiv”

Moartea mamei l-a marcat puternic pe Joao Cancelo. Foto: Imago Images
Moartea mamei l-a marcat puternic pe Joao Cancelo. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 10:43 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 10:43

Fundașul lui Bayern și al naționalei Portugaliei, Joao Cancelo (28 de ani), a admis că este un caracter dificil: „Exprim mereu ceeace simt”. El a avut probleme cu Pep Guardiola, la Manchester City, dar și cu Julian Nagelsmann și Thomas Tuchel, la Munchen.

Cu Joao Cancelo nu-i ușor de lucrat. E o adevărată provocare. Cu caracterul său dificil au avut de-a face și Pep Guardiola, la Manchester City, dar și Julian Nagelsmann sau mai nou Thomas Tuchel, la Bayern.

Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat
DINAMO
Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat

Joao Cancelo: „Oamenilor ca mine nu le este ușor în ziua de astăzi. Sunt foarte impulsiv”

Guardiola a avizat împrumutul fundașului portughez la campioana Germaniei, în această iarnă, după ce Joao a făcut presiuni ca să joace mai mult la „cetățeni”.

Lui Nagelsmann i-a făcut apoi greutăți din același motiv, iar cu Dortmund (4-2), pentru că Tuchel l-a introdus abia pe final, nu s-a mai dus să sărbătorească victoria alături de coechipieri, în fața suporterilor. A plecat direct la cabine!

„Sunt foarte impulsiv și sentimental și, probabil, ușor de «citit» pentru că exprim mereu ceea ce simt”, a admis jucătorul în vârstă de 28 de ani, într-un interviu acordat presei clubului: „Oamenilor transparenți ca mine nu le este întotdeauna ușor în lumea dură și neiertătoare de astăzi”.

12 trofeeare Cancelo în palmares. Cele mai importante, titlurile câștigate cu Man.City (2), Juventus (1) și Benfica (1), dar și Nations League, cu reprezentativa Portugaliei

Moartea mamei l-a marcat puternic pe Joao Cancelo

O explicație pentru stilul său contondent este moartea mamei, care a avut asupra sa un mare impact: „Aveam doar 18 ani pe atunci și a trebuit să învăț cum să mă descurc fără ea. Pierderea m-a făcut mai puternic și m-a făcut ceea ce sunt astăzi. Uneori se spune că s-ar putea să nu am o personalitate foarte simplă. Dar inima mea este la locul potrivit. Și poți conta mereu pe mine”.

De aceea, susține el, „oamenii care mă plac ar trebui să fie mândri de mine. Vreau să fiu un soț bun, un tată bun pentru fiica mea, un fiu bun pentru tatăl meu, un frate bun pentru fratele meu - asta este”.

Citește și:

Dezvăluiri în premieră din copilăria unei mari vedete de la Barcelona

De Laurentiis, patronul lui Napoli, șochează: „Am refuzat o ofertă de 2,5 miliarde de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează