INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

John Terry a revenit în Anglia după ce a petrecut Valentine's day la Dubai cu soţia sa!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Fundaşul lui Chelsea, John Terry, a revenit, luni noapte, la Londra, împreună cu soţia sa, Toni, după ce şi-a petrecut, la Dubai (Emiratele Arabe Unite) sărbătoarea de Valentine's Day, informează The Guardian.

Terry, despre care mass-media a dezvăluit că a avut o relaţie extraconjugală în toamna anului trecut, a fost iertat de soţia sa şi cei doi plănuiesc să mai facă un copil, pentru a-şi consolida căsnicia. Terry şi Toni Poole mai au doi copii gemeni în vârstă de 3 ani, Summer Rose şi Georgie John.

John Terry a primit permisiunea clubului de a lipsi de la antrenamente şi de a nu juca în partida cu Cardiff City, scor 4-1, din Cupa Angliei, pentru a fi alături de soţie, în încercarea de a-şi reface căsnicia. După izbucnirea scandalului, Toni a plecat la Dubai împreună cu cei doi copii ai cuplului.

John Terry a fost victima unei violente campanii de presă, după ce mass-media a dezvăluit relaţia dintre jucător şi Vanessa Perroncel, fosta iubită a ex-coechipierului său, Wayne Bridge. Ca urmare a scandalului, lui Terry i-a fost retrasă banderola de căpitan al echipei naţionale.

Toni Poole susţine că cei doi fac acum un cuplu foarte puternic. "Suntem un cuplu foarte puternic şi aşa am fost tot timpul. John a venit să mă vadă pe mine şi pe copii şi s-a bucurat de câteva zile calde datorită vremii", a spus Toni.

Fundaşul grupării londoneze a afirmat că este foarte îndrăgostit de soţia sa. "Totul s-a calmat acum. Ştim ce simţim unul pentru celălalt, iar acesta este cel mai important lucru. Relaţia noastră nu a fost niciodată în impas. Suntem atât de îndrăgostiţi", a declarat Terry.

Mediafax

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
 •  17 Februarie 2010, 14:59

sunteti niste distrusi..mai rau ca prosport...

 •  17 Februarie 2010, 00:25

SPIRU scrie pe voi

 •  16 Februarie 2010, 23:00

Jurlanisti =)) Auzi ca revine in anglia dupa ce a fost in londra =)))))))) Astia`s absolventi de la Spiru Haret :)))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează