INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Jorge Messi: "Înjur la meciuri, uneori chiar şi pe Leo" Ce i-a spus fotbalistul cînd a aflat :D

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 12:34

Jorge Messi, tatăl fotbalistului de la FC Barcelona, a acordat un interviu pentru Kicker în care a vorbit, binenţeles, despre celebrul lui fiu.

Messi senior a făcut o mărturisire amuzantă: "Îmi place să văd meciurile singur, departe de toată lumea. Înainte eram un pic mai detaşat, acum trăiesc la intensitate mai mare totul. Nimeni nu vrea să vadă meciurile lui Leo cu mine, nici măcar soţia mea.
De ce? Pentru că uneori ţip şi îmi mai scapă cîte o înjurătură (rîde), chiar şi la adresa fiului meu.

Acum ceva vreme, Leo a aflat că mă supărasem pe el pentru ce făcuse într-un meci contra Madridului, deşi marcase un gol. Aşa că fiul meu m-a sunat şi m-a întrebat rîzînd: «Am auzit că m-ai înjurat, tată, aşa e?» Dar, atenţie, tot ce zic e cu simpatie şi în glumă", spune Jorge Messi pentru publicaţia germană.

Întrebat cum crede că va juca fiul său peste cîţiva ani, cînd poate nu va mai fi la fel de rapid ca acum, Jorge Messi a spus: "Cred că va evolua mai retras, ca un conducător de joc, aşa cum mai face uneori chiar şi acum la Barça, cînd acţiunile pornesc din propria jumătate"

Gîndul că Leo va pune la un moment dat capăt carierei sale de fotbalist profesionist îl întristează pe senior: "Chiar vorbeam despre asta cu soţia mea acum cîteva zile. I-am zis că în momentul în care Leo va pune ghetele în cui cred că îmi voi pierde interesul de a mai urmări partidele. Eu iubesc mult tot ceea ce înseamnă fotbal, dar să-mi imaginez momentul retragerii lui Leo mă afectează. Nici măcar nu pot să mă gîndesc", mărturiseşte Jorge Messi.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
rockstar09
rockstar09  •  10 Aprilie 2013, 17:35
Postat de crucian pe 10 Aprilie 2013, 14:17

Sincer, da. Mai bine stiri cu ciobanu' decat cu tac-su lui messi.

MM tu esti ? , ti-ai facut cont pe jsp ?!

rsalexander
rsalexander  •  10 Aprilie 2013, 14:23
Postat de crucian pe 10 Aprilie 2013, 14:17

Sincer, da. Mai bine stiri cu ciobanu' decat cu tac-su lui messi.

Te-a obligat cineva sa o citesti? Nu-ti plac, ramai la nivelu' tau...

crucian
crucian  •  10 Aprilie 2013, 14:17
Postat de t0ni pe 10 Aprilie 2013, 12:43

stai ca-ti pun astia stiri cu ciobanu sa te mai inveselesti :-)))

Sincer, da. Mai bine stiri cu ciobanu' decat cu tac-su lui messi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează