INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mourinho a atacat cu violență arbitrul, apoi a șocat asistența: „Am purtat microfon pe teren” » Ce pedeapsă riscă și de ce vrea să rupă acordul cu Roma

Jose Mourinho a atacat cu violență arbitrul și a făcut o dezvăluire incredibilă. Foto: Imago Images
Jose Mourinho a atacat cu violență arbitrul și a făcut o dezvăluire incredibilă. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 13:40 / Actualizat joi, 04 mai 2023 14:06

Jose Mourinho l-a pus la zid pe „centralul” Daniele Chiffi după Monza - Roma 1-1: „Cel mai prost arbitru întâlnit vreodată!”. A mărturisit și că a purtat microfon pentru a-l înregistra: „Am vrut să mă protejez”. Riscă suspendarea!

Dacă Roma nu câștigă, Jose Mourinho face scandal, atacă arbitrii. Și, cum squadra giallorossa nu a învins miercuri, doar 1-1 la Monza, căzând pe locul 7, în afara zonei Champions și a cupelor europene, antrenorul l-a acuzat pe „centralul” Daniele Chiffi pentru stilul său și pentru eliminarea lui Celik, în prelungiri.

Farul, prim transfer de nicăieri! » Mutu și Dan Petrescu i-au făcut vânt, Hagi îl ia pentru Liga Campionilor
FARUL
Farul, prim transfer de nicăieri! » Mutu și Dan Petrescu i-au făcut vânt, Hagi îl ia pentru Liga Campionilor

Jose Mourinho: „Se duce acasă frustrat că nu m-a eliminat”

Cel mai prost arbitru pe care l-am întâlnit în viața mea. Tehnic îngrozitor, empatie zero, comunicare zero, sensibilitate zero, dă roșu unui jucător care alunecă din cauza oboselii. Acum, se duce acasă frustrat, pentru că nu m-a eliminat și pe mine

În ultima jumătate de oră, nu le-am mai oferit niciun sfat băieților, fiindcă știam că mă va trimite la vestiare. Am vrut să fiu alături de echipă sâmbătă, la o partidă importantă cu Inter, nu am riscat eliminarea”, a declarat tehnicianul în vârstă de 60 de ani la conferință.

Jose Mourinho: „Aveam o imensă dorință să înregistrez”

Mourinho a făcut o dezvăluire șocantă: „Mărturisesc că am intrat pe teren cu un microfon, m-am protejat. Aveam o imensă dorință să înregistrez, dar am decis să nu acționez. Poate clubul meu nu va fi fericit, însă îmi asum acest risc”.

Chiar dacă nu a fost eliminat, portughezul riscă mult. Procurorul federal a lansat o anchetă și l-ar putea suspenda pe Mourinho chiar la întâlnirea cu Inter. Pentru acuzațiile la adresa arbitrului și pentru că a purtat acel microfon încercând să-l lovească pe „centralul” Chiffi.

Mourinho a atacat cu violență arbitrul, apoi a șocat asistența: „Am purtat microfon pe teren” » Ce pedeapsă riscă și de ce vrea să rupă acordul cu Roma
Jose Mourinho l-a pus la zid pe „centralul” Daniele Chiffi după Monza - Roma 1-1. Foto: Imago Images

VIDEO. Rezumatul meciului Monza-Roma (1-1)

Jose Mourinho atacă Roma pentru că negociază cu PSG

Neașteptat, lusitanul a atacat și Roma. „Clubul meu nu are puterea de a refuza unii arbitri și, câteodată, mi se pare că nici măcar nu vrea să aibă această putere. Afirm asta cu orice risc”.

Corriere dello Sport se întreabă dacă Mourinho nu încearcă să forțeze despărțirea de Roma. Deși mai are un an de contract, ar vrea să plece. Unde? La Paris Saint-Germain. Conform site-ului francez Foot Mercato, antrenorul negociază cu PSG pentru a-l înlocui din vară pe Christophe Galtier. 

Citește și:

Messi, sfârșit de aventură la PSG: „Va fi concediat”

Scandal în toi la PSG » Ultrașii s-au strâns în fața casei lui Neymar: „Pleacă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
valentiniliu27
valentiniliu27  •  05 Mai 2023, 08:03

cu virulență, nu cu violență

tarnaveanu
tarnaveanu  •  04 Mai 2023, 15:00

Cei de la PSG au un talent incredibil în a aduce antrenori nepotriviți pt echipă. De asta nici nu au rezultate în ciuda vagoanelor de bani băgate. Nici alegerea jucătorilor nu e mai inspirată, nu construiești o echipă dintr-un cimitir al elefanților.

VanBasten
VanBasten  •  04 Mai 2023, 14:55

Nu e nimic adevarat in legatura cu PSG. Pe filiera Giovanni Becali, Mourinho va veni la fcsb, in cazul improbabil in care vor iesi campioni. E atras de perspectiva, si mai improbabila, de a se califica in grupele Champions League.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează