INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRESIUNI

"Jose, nu părăsi Interul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Cum Jose Mourinho a dat de înţeles că va pleca în vară de la Inter, urmînd să-l înlocuiască la Real pe Manuel Pellegrini, dat ca şi demis, preşedintele "nerazzurro" Massimo Moratti face tot posibilul pentru a-şi păstra antrenorul.

 

"Nu ne părăsi!", i-ar fi zis el portughezului, potrivit "Marca", şi i-a oferit o creştere salarială de la 10 la 12 milioane de euro. "Nu este vorba de bani. În viaţă sînt lucruri mai importante", i-ar fi răspuns Jose, care ar avea deja un acord verbal cu şefii Realului.

Mourinho (47 de ani) se află la Inter din 2008, cucerind două titluri. În plus, în actuala stagiune a cîştigat şi Cupa şi este calificat în finala Ligii Campionilor, contra lui Bayern.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
 •  18 Mai 2010, 14:46

De ce nu scrieti nimic despre performanta Interului? Doar despre posibila plecare a lui Mourinho. Inca nu s-a jucat finala Ligii! Uf, mi-e sila!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează