INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Superofertă din Premier League pentru golgheterul lui Napoli » Fosta campioană ar primi bani plus doi jucători

Victor Osimhen este cel mai scump tansfer din istoria lui Napoli // Foto: Imago
Victor Osimhen este cel mai scump tansfer din istoria lui Napoli // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 14:01 / Actualizat luni, 06 mai 2024 14:57

Victor Osimhen (25 de ani) și-ar putea îndeplini la vară visul de a juca în Anglia, călcând astfel pe urmele idolului Didier Drogba. Chelsea este gata să achite 80 de milioane de euro și să cedeze pe Romelu Lukaku plus pe un tânăr jucător.

Clauza între 120 și 130 de milioane de euro din contract nu-i sperie deloc pe doi din granzii Europei. Gazzetta dello Sport scrie azi că Victor Osimhen și-ar putea face bagajele în vară și să plece după patru sezoane de la Napoli.

Suspendat pentru doping, Pogba s-a reprofilat! A debutat deja în noua carieră
FRANȚA
Suspendat pentru doping, Pogba s-a reprofilat! A debutat deja în noua carieră

Pretențiile președintelui clubului azzurro, Aurelio De Laurentiis fac să nu existe decât două cluburi bogate din lume ce să-și permită transferul atacantului nigerian.

Victor Osimhen mai are acord până în 2026

Unul ar fi PSG, care îi caută înlocuitor lui Kylian Mbappe, deja acontat de Real Madrid, iar celălalt e Chelsea. Conform cotidianului roz, gruparea patronată de Todd Boehly, ar fi dispusă să negocieze achiziționarea golgheterului fostei campioane a Italiei pentru o afacere amețitoare. În cele 130 de prezențe adunate la Napoli, atacantul african a marcat 75 de goluri și a oferit 18 pase decisive.

A ieșit campioană tot la Udine, acum un an!

Pentru jucătorul de 25 de ani, a cărui clauză din contractul valabil până la 30 iunie 2026 este situată între 120 și 130 de milioane de euro, „The Blues" ar oferi 80 de milioane cash și l-ar ceda definitiv pe Romelu Lukaku (acum împrumutat la AS Roma) plus ar trimite un tânăr din academie în orașul de lângă Vezuviu.

Un pachet tentant pentru Napoli, care dieară își joacă ultima șansă de a mai prinde un loc de cupă europeană, în confruntarea de la Udine. Exact locul în care în urmă cu un an își asigura matematic titlul!

Napoli anunță o revoluție a lotului în vară

„Victor vrea să facă un ultim cadou tifosilor lui Napoli, în semn de recunoștință. Dar darul poate fi dublu. Nu numai să lase echipa calificată măcar în Conference League, dar să și aducă în conturile partenopeilor o sumă cu care De Laurentiis să facă o revoluție la vară", a explicat aceeași sursă.

Care dezvăluie că Osimhen ar dori să calce astfel pe urmele lui Didier Drogba, idolul său de mic copil. Problema este că echipa lui Mauricio Pochettino riscă să rateze prezența la startul cupelor continentale în sezonul viitor și, din punct de vedere strict sportiv, varianta PSG ar fi mai atractivă.

Și problema salariului contează. Nigerianul, câștigătorul topului marcatorilor din elita Italiei în stagiunea trecută (26 de goluri), care este cel mai bine plătit fotbalist de la Napoli și din Serie A, cu 10 milioane de euro net anual, ar avea ocazia să semneze astfel cel mai bănos angajament din carieră! Și să devină un star în Premier League, așa cum a reușit în tricoul albastru și Didier Drogba.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Pildele faimoase lăsate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „Fotbalul este spațiu, timp și dezamăgire, restul sunt numere de telefon
ARGENTINA
Pildele faimoase lăsate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „Fotbalul este spațiu, timp și dezamăgire, restul sunt numere de telefon"
„Perechea secolului” » Mai mult de o treime din trofeele lui Real Madrid în era Florentino Perez au fost obținute de Ancelotti! Ce recorduri mai poate bate italianul
REAL MADRID - BAYERN
„Perechea secolului” » Mai mult de o treime din trofeele lui Real Madrid în era Florentino Perez au fost obținute de Ancelotti! Ce recorduri mai poate bate italianul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează