INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Jose vrea ”pauză tactică” » Mourinho, frustrat: ”Cu Leicester aş fi schimbat strategia în minutul 10 dacă se putea”

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 20:32

Managerul lui Chelsea crede că fotbalul ar deveni mai spectaculos în cazul în care antrenorilor li s-ar permite să intervină o dată pe repriză


Jose Mourinho salută ultimele inovaţii din fotbal: pauza de hidratare, tehnhologia video şi spray-ul pentru arbitri. Dar crede că lucrurile n-ar trebui să se oprească aici. Şi propune şi-o pauză tactică: "Dacă antrenorilor li s-ar permite să intervină o dată pe repriză şi să-şi schimbe strategia, eu cred că fotbalul ar deveni mai spectaculos".

Managerul lui Chelsea a dat exemplul "albaştrilor" cu Leicester (2-0): "Imaginaţi-vă că sîmbătă aş fi avut o asemenea posibilitate. La cît de rău au jucat ai mei în prima repriză opream meciul în minutul 10. Abia am aşteptat să vină pauza ca să pot corecta cîte ceva".

Deşi propunerea lui e oportună, Jose nu pare foarte optimist: "În fotbal schimbarea regulilor decurge anevoios. Cîţi ani a trebuit să aşteptăm introducerea unei a treia schimbări sau a tehnologiei video? Sper să mai fiu în business cînd FIFA le va oferi antrenorilor ocazia de a schimba tactica în timpul meciului pentru a face fotbalul mai bun".


"Van Gaal a profitat la Mondiale de-o pauză de hidratare, a schimbat tactica şi Olanda a cîştigat meciul cu Mexic"
Jose Mourinho, manager Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
eternalchamp
eternalchamp  •  27 August 2014, 08:23

vrea sa spuna ca daca se schimb regulile sa poata cere time out poate el sa bage autobuzul in poarta mai devreme de pauza. Boschetarul asta care a reinventat anti-fotbalul merita sa suga pula la toti suporterii Realului :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează