INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC

Josep Guardiola, pus din nou la zid: "E o mizerie ca om!" » Ce i se reproşează tehnicianului de la Bayern Munchen

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 13:04

Josep Guardiola e luat la ţintă, fiind acuzat că îşi tratează urît jucătorii. Într-un interviu acordat cotidianului italian Gazzetta dello Sport, reprezentantul lui Zlatan Ibrahimovici, Mino Raiola, nu-l menajează pe tehnician.


"E o mizerie ca om, dar e un mare antrenor. Pep a fost cel care l-a adus pe Ibra la Barcelona şi tot el a fost cel care l-a tratat apoi foarte rău", a declarat impresarul.

 

CITEŞTE ŞI: Ibrahimovici spune TOT ce are pe suflet în cartea autobiografică. Îi face praf pe Guardiola, Messi, Xavi şi Iniesta!


În urmă cu 6 ani, cînd era antrenorul Barcelonei, Pep a insistat pentru transferul lui Zlatan Ibrahimovici. Suedezul a semnat cu formaţia catalană, dar aventura sa a durat doar două sezoane. După primul an au început nemulţumirile din partea fotbalistului, care a relatat relaţia tensionată pe care a avut-o cu Guardiola în cartea sa.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (36)
florinstanescu128
florinstanescu128  •  05 Februarie 2015, 05:57

Daca o fura si CL zboara !

alex311088
alex311088  •  02 Februarie 2015, 18:33
Postat de alexpintea pe 01 Februarie 2015, 17:10

ai vrut sa pari ceea ce nu esti prin ceea ce ai scris tu :))))

da, ai dreptate, am vrut sa nu par gol pe interior :)

polistul68
polistul68  •  02 Februarie 2015, 12:16

Guardiola a icenrcat sa implementeze stilul latin la o echipa nemteasca....daca el crede ca il paote face pe Muller sau pe lahm, sa i invete sa paseze de-a latul terenului de 127 de ori pe meci, se inseala. Din fericire pt el, bayern e inca cea mai buna echipa din lume ( dupa Real, parerea mea..:-)))) ), si va iesii campion. Diferenta s-a vazut la campuonatul mondial..cu un joc tipic nemtesc, Germania a cistigat categoric mondialul, in timp ce bayern defileaza doar in campionat, udne nu are un rival pe masura.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează