INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER CITY

Jucătorii lui Leicester visează frumos după primul titlu din istorie: "Nu văd de ce nu putem lua din nou campionatul"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2016 22:14

Elevii lui Ranieri au produs una dintre cele mai mari surprize din istorie și au adus titlul de campioană a Angliei la Leicester, iar acum speră să repete performanța și în sezonul următor.

Danny Drinkwater, mijlocașul campioanei Leicester, i-a adus un punct echipei sale în duelul cu Chelsea din ultima etapă, printr-un gol marcat în minutul 82.

"Avem un puternic spirit de echipă. Am câștigat Premier League sub comanda lui Claudio Ranieri, este o zi minunată și emoționantă pentru el. Nu văd de ce nu putem lua titlul din nou, în sezonul viitor", a declarat mijlocașul lui Leicester la finalul partidei cu Chelsea.

"Vulpile" au încheiat sezonul la zece puncte de ocupanta locului secund, Arsenal.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
thedronius
thedronius  •  16 Mai 2016, 11:03

Sa castigi campionatul cu 10 puncte avans si sa te mai cheme si Leicester nu Man UTD sau Chelsea... Asta e cu adevarat o performanta mare.

qwerty007
qwerty007  •  15 Mai 2016, 23:00

Misto golul cu Chelsea,a ajuns la nationala....bravo lui.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează