INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-0

Jurgen Klopp, după primul meci pe banca lui Liverpool: "Nu e visul meu 0-0"

"Noi credem!" e mesajul fanilor. Chiar și la 0-0

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 00:00

Klopp a debutat ieri la "cormorani". Au alergat ca niciodată în 2015, dar tot n-au învins. Și au doar o victorie în ultimele 10 deplasări din Premier.

Antrenorul german ar fi vrut să fie al doilea manager din istoria lui Liverpool care cîștigă primul său meci în Premier. N-a putut. Houllier rămîne unicul.

Jurgen Klopp a venit la Liverpool să revoluționeze jocul și să învingă, dar e dificil să cîștigi cînd ai atîția accidentați la o echipă care oricum nu are prea multe nume importante! Neamțul i-a cucerit pe jucători (chiar dacă le-a interzis soțiilor să mai vină la baza de pregătire Melwood) și i-a convins că doar punînd suflet pot compensa problemele actuale.

Ieri, la debutul său, "cormoranii" au alergat 116 kilometri, record în acest sezon, au făcut presing și au luptat, însă n-au jucat "ca în cel mai frumos vis", cum aștepta Klopp. Iar cel mai bun "cormoran" a fost portarul Mignolet, imbatabil, ajuns la al 13-lea meci fără gol primit în Premier în 2015. Mai bun ca toți rivalii din Anglia.

"Nu e visul meu 0-0. Dar am lucrat cu băieții numai trei zile, e OK egalul. Am fost puțin nervoși cînd am avut mingea, pentru că pulsul e prea mare în acest moment", a declarat Klopp, anunțînd: "Vom fi mai puternici".

A pierdut totuși șansa de a fi al doilea manager de la Liverpool care debutează cu o victorie în Premier League. Houllier a fost primul și ultimul cu această performanță. Din 1998.

6 jucătoriaccidentați a avut Klopp ieri: Sturridge, Benteke, Henderson, Firmino, Ings și Gomez

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  18 Octombrie 2015, 16:09

Klopp o să fie o dezamăgire la Liverpool.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează