INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO O jurnalistă spaniolă, victima unor atacuri oribile pentru o întrebare pusă la conferință lui Ancelotti: „Mi-au spus că mă vor viola”

Foto: Instagram +26   FOTO
Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 18:28 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 20:11

Maria Moran, reporter la GOL TV și beIN Sports, fosta soție a fotbalistului olandez Jasper Cillessen, a făcut plângere la poliție după insultele și amenințările primite pe rețelele de socializare. Îl întrebase pe Carlo Ancelotti dacă Vinicius ar învăța o lecție în cazul în care ar fi eliminat!

Totul a început la o conferință de presă a lui Carlo Ancelotti. O jurnalistă spaniolă, Maria Moran, reporter la GOL TV și la beIN Sports, l-a întrebat pe antrenorul lui Real Madrid: „Credeți că Vinicius ar interpreta un cartonaș roșu ca o lecție pentru aceste proteste continue împotriva arbitrilor?". Tehnicianul italian a răspuns: „Un cartonaș roșu? Nu are nevoie de roșu, doar asta îi mai lipsește, e suficient cu toate aceste cartonașe galbene primite".

O jurnalistă a fost amenințată pentru întrebarea pe care i-a pus-o lui Carlo Ancelotti

Din acel moment, Maria Moran, fosta soție a portarului olandez Jasper Cillessen (ex-Ajax, Barcelona și Valencia, acum la Nijmegen), a fost ținta unor atacuri oribile pe rețelele de socializare. Insulte la adresa ei și a fiicei sale în vârstă de 18 luni, amenințări cu agresarea lor, amenințări cu moartea.

„Mi-au spus că mă vor viola, că fata mea e o bastardă, jigniri față de un bebeluș... Totul apare în plângerea făcută la poliție”, a anunțat Maria pe Instagram. Câteva din mesajele postate de jurnalista iberică: „Meriți tot ce ți se întâmplă, cățea nenorocită" sau „Fața acestei c... mă excită" sau „Vreau s-o f... pe ea, pe fata ei, pe mama ei, pe toată familia ei nenorocită" sau „Bebelușul e o fiică bastardă, nerecunoscută de un fotbalist".

Maria Moran, scrisoare tulburătoare: „Au încercat să mă facă să mă simt ca un gunoi”

În luna martie, Maria Moran a postat o scrisoare tulburătoare, în care îl acuză pe Cillessen că, după ce s-au despărțit, acestuia nu îi pasă de copilul lor și a refuzat să plătească 1.200 de euro când fetița a fost internată.

Real Madrid, transfer de 120 de milioane de euro! „Acord iminent” pentru starul de 19 ani
MERCATO
Real Madrid, transfer de 120 de milioane de euro! „Acord iminent” pentru starul de 19 ani

„Draga mea fiică, viața este o călătorie minunată, însă e complicat să fii femeie în această lume. Din nefericire, mama ta a trebuit să tacă și să încerce să câștige lupte contra unor oameni puternici, care au crezut că banii pot cumpăra totul, cu excepția dragostei și a demnității. Am fost amenințată de oameni convinși că pot decide asupra alegerilor mele. Am îndurat insulte, am tăcut, mi-a fost teamă că te voi pierde pe tine, mi-a fost teamă că îmi voi pierde serviciul", a scris Maria.

„Doi ani au încercat să mă facă să tac, să par mică, să mă simt ca un gunoi. Au încercat să mă facă să-mi fie rușine că eram însărcinată. De ce? Pentru că el era un campion, iar eu eram văzută ca o femeie de moravuri ușoare".

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid a ales antrenorul care îl va înlocui pe Ancelotti » A luat o echipă de la retrogradare și a dus-o în vârful Europei

„Fierbe” Parisul! Ultrașii lui PSG vin astăzi la sediul clubului: „E timpul ca lucrurile să se miște”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Stelian66
Stelian66  •  04 Mai 2023, 08:51

De unde generalizarea asta cu “e complicat sa fii femeie” numai ea stie . Se pare ca e singura importriva tuturor . Chiar asa sa fie ? Poate ca a fost amentintata , dar ea e chiar USA de biserica ?

florinmn_99
florinmn_99  •  03 Mai 2023, 23:35

Cei care au recurs la amenințări sunt niște gunoaie ale societății!!! Niște ratați!!! Sper să-și primească ceea ce merită... O amenda uriașă, pt că închisoare nu cred ca vor face... În Spania, toate pedepsele sub 2 ani nu intra la închisoare.

cirus11
cirus11  •  03 Mai 2023, 22:16

Unii au impresia ca pot spune online absolut orice... de parca nu ar fi tot spatiu public.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează