INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECIPROCITATE

Juventus, gest admirabil pentru Notts County, care luptă să evite falimentul: le-a trimis un rând de echipament!

Juventus și Notts County, o prietenie ce datează de un secol // foto: Italian Magpies
Juventus și Notts County, o prietenie ce datează de un secol // foto: Italian Magpies

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 14:16

Notts County e un nume care aprinde imaginația nostalgicilor din fotbal. Cândva un nume de tradiție din fotbalul englez, echipa din Nottingham se confruntă cu grave probleme financiare, ajungând în Liga a 4-a din Anglia.

Gravele probleme a lui Notts County i-au determinat pe oficialii echipei să recurgă la un gest disperat.

Aceștia și-au adus aminte că, în 1903, clubul britanic i-a întins o mână de ajutor lui Juventus Torino. „Bătrâna Doamnă” nu era „mașinăria” de fotbal de astăzi, iar italienii au primit din partea britanicilor un rând de echipament alb-negru.

Astfel, potrivit Sport Bible, cei de la Notts County i-au solicitat acum ajutorul lui Juventus. Campioana din Serie A n-a rămas impasibilă și a încercat să întoarcă gestul pe care englezii l-au făcut în urmă cu 116 ani.

Doar că intențiile bune ale celor de la Juventus n-au avut cum să se concretizeze.

Juve, sponsorizată de Adidas, n-a putut s-o ajute pe Notts County cu rândul de echipament promis deoarece clubul din Albion se află sub contract cu Puma.

Totuși, cele două echipe au programat o partidă amicală pentru vara lui 2020, într-o reeditare a unui alt amical, disputat în 2011, la inaugurarea noului stadion al lui Juventus. 

Vezi și: VIDEO Gareth Bale a ajuns în China! Fotbalistul va semna cu echipa lui Cosmin Olăroiu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
spineshivers
spineshivers  •  28 Iulie 2019, 20:46

Articol scris cu dosul. 1. Joaca in National League, nu in League 2. Adica in liga a V-a, nu in a IV-a. Au retrogradat sezonul trecut. 2. Este omis cel mai important aspect: e cea mai veche echipa profesionista din lume inca in existenta. Cand le spui "un nume de traditie" nu se intelege asta. Se intelege ca au multe trofee. Ceea ce culmea, nu au! E cea mai veche echipa din lume, dar cea mai mare performanta e castigarea cupei Angliei si atat. Si asta prin secolul XIX. 3. Au patroni noi de cateva zile. Au promis ca vor plati salariile restante si ca clubul isi va reveni. Mai terminati cu titlurile de apocalipsa. Chiar sper sa isi revina, sincer. Oamenii cu bani nu au ochi pentru istorie. Ar fi frumos sa fie preluata de cineva care chiar are bani si sa joace macar in Championship (liga a II-a).

paul.o.53
paul.o.53  •  28 Iulie 2019, 15:44

Face parte din strategia de reclama internationala pentru Juventus. Campanii similare fac toate echipele mari pentru a atrage simpatizantzi. ( vezi Bayern Munchen, etc.)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează