INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus, un nou asalt la Witsel: cât oferă italienii pentru jucătorul lui Lucescu

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Geo SemenyukJURNALISPORT - Publicat marti, 11 octombrie 2016 23:04

În vară, belgianul Axel Witsel (27 de ani), de la Zenit, a fost la un pas să semneze cu campiona Italiei, Juventus Torino. Transferul părea bătut în cuie, însă în ultima clipă rușii s-au sucit şi au cerut cu câteva milioane în plus față de oferta peninsularilor.

Totuși, se pare că mijlocașul central a rămas în atenția şefilor lui Juve, care intenționează să facă o nouă ofertă de transfer în ianuarie, atunci când Witsel va intra în ultimele şase luni de contract cu formația antrenată de românul Mircea Lucescu.

După cum notează italienii de la Gazzetta dello Sport, Juventus este gata să ofere echipei din Sankt-Petersburg 6 milioane de euro în schimbul belgianului. Mutarea s-ar putea realiza în timpul perioadei de transferuri de iarnă.

Pentru fotbalistul achiziționat de Zenit în vara lui 2012 de la Benfica contra sumei de 40 de milioane de euro, "Bătrâna Doamnă" pregătește un contract valabil pe o durată de 5 ani cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro.

Conform sursei amintite, pe lista lui Allegri se mai află alți doi mijlocași: francezul Matuidi de la PSG şi sârbul Matici de la Chelsea, aceştia din urmă reprezentând soluții de rezervă în cazul eşuării transferului lui Axel Witsel.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează