INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZARAGOZA - REAL MADRID 1-2

Kaka menţine suspansul în Primera

Ricardo Kaka, Kaka, Real Madrid
Ricardo Kaka, Kaka, Real Madrid

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Brazilianul i-a adus Realului victoria la Zaragoza, scor 2-1, şi-l ţine la un punct în spatele liderului Barcelona

Probabil că nici Kaka însuşi nu se aştepta la o revenire mai reuşită pe gazon după şase săptămîni de suferinţă. Chinuit de pubalgie şi ocărît de suporteri, care-l suspectau în ultimul timp că se menajează pentru Mondialul sud-african, brazilianul le-a dat sîmbătă seară răspunsul.

Mai era un sfert de oră din meciul Realului de pe Romareda, cu Zaragoza, tabela arăta 1-1 şi galacticii nu găseau nici în superioritate numerică (eliminat Contini în minutul 51) drumul spre golul victoriei. Atunci l-a aruncat antrenorul Manuel Pellegrini pe Kaka în luptă. Iar 7 minute mai tîrziu, servit de Cristiano Ronaldo, ex-milanezul a lovit decisiv, cu o diagonală precisă (2-1).

Brazilianul îi menţine astfel pe madrileni în cursa pentru titlu. Dacă n-ar fi fost golul său, liderul Barcelona, 3-1 cu "lanterna" Xerez, s-ar fi distanţat la 3 puncte. Aşa însă, a rămas tot unul, plus speranţa că, avînd şi Liga pe cap, catalanii s-ar putea împiedica într-una din ultimele 4 etape ce au mai rămas de jucat în Primera.

8 goluri a marcat Kaka în acest campionat pentru Real Madrid

PROGRAM
BARCELONA 87p
Villarreal (d)
Tenerife (a)
Sevilla (d)
Valladolid (a)

REAL 86p
Osasuna (a)
Mallorca (d)
Bilbao (a)
Malaga (d)

"Ne vedem pe Camp Nou"
Barcelona a jucat sîmbătă contra lui Xerez (3-1) cu gîndul la Inter. Antrenorul Pep Guardiola a făcut nu mai puţin de 5 modificări în primul unsprezece faţă de prima manşă a semifinalei cu italienii (1-3). Iar la final, toţi jucătorii săi, inclusiv rezervele, au îmbrăcat tricouri pe care scria, în catalană, "Ne punem pielea la bătaie" şi "Miercuri, la opt, toţi pe Camp Nou". Cu mobilizarea suporterilor pentru returul contra lui Mourinho s-au ocupat inclusiv editorialiştii de la cele mai importante cotidiene sportive catalane. El Mundo Deportivo, de pildă, a scris: "Veniţi pe Camp Nou cu tot ce aveţi pe-acasă. Şi dacă vedeţi pe unul în preajmă că ţipă şi se agită, nu-l luaţi drept extraterestru! Faceţi ca el!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  26 Aprilie 2010, 09:33

Cata dreptate ai montecristo. Imi aduc aminte de un meci cu Aston Villa in care erau condusi cu 1-0 si au ratat incredibil.Era in perioada lui Rivaldo la Barcelona.Au avut vreo 20 de ocazii.Dar sa terminat 1-0 pt aia.

 •  26 Aprilie 2010, 08:19

inter joaca numai pe contra-atac. ei si cu atalanta, acasa, tot pe contre au jucat. asa stiu sa joace iar rezultatul de 3-1 le pica perfect in plan. totul se decide in prima repriza, daca barca reuseste macar 1-0 pana la pauza, inter o sa tremure. sa nu uitam insa ca barcelona e o echipa ghinionista cand are nevoie de rezultat. recent nu s-a intamplat sa fie nevoiti sa castige, dar inca de pe vremea lui bobby robson cand trebuiau sa marcheze, ratau cat pentru un intreg campionat

 •  26 Aprilie 2010, 04:52

...asa au zis si cei de la Chelsea si ei aveau nevoie doar de-un 1-0. Asta-i saptamana mare ptr barca,poate castiga sau pierde tot. Eu zic ca Real cucereste Primera anul asta,nu poate barca sa bata si la villareal si la Sevilla in deplasare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează