INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO Kim Kardashian a făcut 11.265 de km în doar câteva zile pentru a-și vedea idolii » Cei 2 sportivi care i-au dat programul peste cap

Kim Kardashian (42 de ani), celebra influencer, a fost în tribună la debutul oficial al lui Messi la Inter Miami, iar patru zile mai târziu, se afla la Osaka pentru amicalul lui Cristiano Ronaldo cu PSG. +14   FOTO
Kim Kardashian (42 de ani), celebra influencer, a fost în tribună la debutul oficial al lui Messi la Inter Miami, iar patru zile mai târziu, se afla la Osaka pentru amicalul lui Cristiano Ronaldo cu PSG.

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 19:49 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 20:06

Kim Kardashian (42 de ani), celebra influencer, a fost în tribună la debutul oficial al lui Messi la Inter Miami, iar patru zile mai târziu, se afla la Osaka pentru amicalul lui Cristiano Ronaldo cu PSG.

Leo Messi și Cristiano Ronaldo au fost urmăriți din tribună de o fană specială, la meciurile lor de la Miami și Osaka. Celebra Kim Kardashian, influencer, model și actriță americană, i-a făcut pe plac și fiului său, Saint, care își dorea autografe pe tricoul lui Inter și al lui Al-Nassr. 

+3 FOTO

Aceasta a fost vineri la debutul argentinianului la Fort Lauderdale, s-a pozat cu soții Beckham, iar după patru zile nu a lipsit nici la amicalul portughezului din Japonia cu PSG. A zburat cale de 11.265 de kilometri, dintr-un capăt în altul al lumii pentru a-și vedea idolii.

„Kardashian a jucat fotbal 5-6 ani"

„În fiecare vară merg la astfel de meciuri demonstrative. Am jucat fotbal cinci sau șase ani, am fost portar și atacant, nu eram chiar o fotbalistă slabă. Sunt fericită că i-am întâlnit pe David și pe Victoria, mă bucur și că Saint s-a simțit foarte emoționat. Și a mărturisit că jucătorul lui favorit este numărul 10 de la Inter Miami. Și că idolul său e și Cristiano Ronaldo", a povestit focoasa brunetă pentru Daily Mail.

S-a întâlnit și cu Haaland

Nu au fost numai cele două staruri ale fotbalului cu care și-a făcut selfiuri. Kim nu l-a ratat pe Erlig Haaland și a fost în sezonul trecut și pe "Emirates" pentru un meci al lui Arsenal cu Sporting, după care a primit un tricou personalizat cu numărul 1. 

Saint a fost cu mama lui și la Paris, unde a văzut partida cu Rennes și s-a pozat cu Mbappe. Și s-a întâlnit cu Nasser Al-Khelaifi, care i-a dăruit un tricou al lui PSG cu numărul 1.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Atmosferă de meci amical » Număr rușinos de bilete vândute de CSKA 1948 pentru meciul cu FCSB: „Fanii sunt dincolo!”

Revine în Serie A, dar nu la Inter! Acord cu Chelsea pentru Romelu Lukaku

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează