INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALT OLANDEZ LA ANTIPOZI

Kluivert antrenează în Australia

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Fostul internaţional olandez în vîrstă de 33 de ani ar vrea să rămînă în fotbal şi să se apuce de antrenorat. Golgeterul all-time al "naţionalei" batave, cu 40 de reuşite, va pregăti timp de două săptămîni pe australienii de la FC Brisbane Roar.

 

Ange Postecoglou, antrenorul echipei din A-League, crede că venirea lui Kluivert va ajuta mult echipa, atît în teren, cît şi în afara lui: "Chiar dacă va sta puţin, prezenţa sa îi va inspira pe jucători, pentru că rareori se întîmplă să se întîlnească aici cu asemenea mari jucători ai erei moderne. Pe termen lung, ne va ajuta să ne facem relaţii în afara Australiei".


Fostul jucător al lui Ajax, AC Milan, Barcelona şi Newcastle a evoluat ultima oară în Franţa, la Lille, de unde a plecat în mai 2008, şi s-a ocupat în sezonul trecut de pregătirea atacanţilor de la Alkmaar. Patrick va îndeplini şi funcţia de ambasador oficial al A-League în ţările din Oceania.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează