INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Kolo Muani este din nou „în cărți” la PSG » Eintracht cere o sumă fabuloasă în schimbul atacantului

Kolo Muani e dorit de PSG // Foto: Imago
Kolo Muani e dorit de PSG // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 19:11 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 20:25

Paris Saint-Germain a reluat negocierile cu agentul lui Randal Kolo Muani, după ce i-a ratat pe Harry Kane și pe Victor Osimhen. Eintracht Frankfurt cere însă undeva între 70 și 80 de milioane de euro în schimbul golgheterului din Bundesliga.

Cu ceva timp în urmă, directorul sportiv al lui PSG, Luis Campos, anunța că parizienii au renunțat la ideea de a-l aduce pe Randal Kolo Muani. Între timp, însă, obligat de mișcările din piață, clubul și-a revizuit strategia.

Francezii anunță: „E 100% că Kylian Mbappe va ajunge în aceasta vara la Real” » Când plănuiește Madridul să-l cumpere
MERCATO
Francezii anunță: „E 100% că Kylian Mbappe va ajunge în aceasta vara la Real” » Când plănuiește Madridul să-l cumpere

L-ar fi vrut pe Harry Kane, dar acesta este ca și transferat la Bayern. Iar a doua opțiune, Victor Osimhen, se află între o prelungire de contract la Napoli și o ofertă fabuloasă, de 140 de milioane de euro, de la Al-Hilal. Astfel că Muani, 24 de ani, sub contract cu Eintracht Frankfurt până-n 2027, a revenit în atenție.

Randal Kolo Muani are același impresar ca și Ousmane Dembélé

Potrivit cotidianului L'Equipe, președintele parizienilor, Nasser Al-Khelaïfi, este cel care a contactat anturajul francezului pentru a relua negocierile, profitând de faptul că vârful lui Eintracht are același agent ca și Ousmane Dembélé. Muani ar fi următorul obiectiv al PSG-ului, imediat ce transferul lui Dembélé, de la Barcelona, va fi parafat.

„El ar deveni al treilea internațional tricolor, după Lucas Hernandez și, în curând, Ousmane Dembélé care va semna cu PSG în această vară. Ceea ce ar împlini dorința parizienilor de a avea cât mai mulți francezi în vestiar, mai ales că pe lista de 25 de jucători care urmează să fie înscriși în Liga Campionilor, Paris Saint-Germain trebuie să includă măcar opt crescuți și pregătiți în țară” - notează L'Equipe.

Randal Kolo Muani a făcut senzație în Bundesliga

Transferat de Eintracht Frankfurt vara trecută, gratis, de la FC Nantes, Randal Kolo Muani a avut un sezon 2022/2023 senzațional în Germania. Cu 23 de goluri și 17 assist-uri în toate competițiile (46 de partide), atacantul în vârstă de 24 de ani a devenit golgheterul Bundesligii și a atras atenția marilor cluburi.

Selecționerul Didier Deschamps i-a crescut și el cota, luându-l la Mondialul 2022, astfel că nemții cer în schimbul lui undeva în jurul a 70-80 de milioane de euro.

80de milioane de euro este cota lui Randal Kolo Muani pe transfermarkt.de

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Interviu cu „Maestrul” Zinedine Zidane, realizat de o jurnalistă care i-a urmărit toată cariera. „Nu e posibil să antrenezi imaginația. E instinct”

Refuzată de Kylian Mbappe, Al Hilal a pus pe masă 140 de milioane de euro pentru un star din Serie A!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  01 August 2023, 16:40

de ce minti, mai, aurica? cand a 'devenit', bre, inutilul asta 'golgheterul Bundesligii' ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează