INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG. Kylian Mbappe, luat la rost pentru modul în care joacă: „Nu poate fi titular la PSG! Vrea doar să își ridiculizeze adversarii”

Kylian Mbappe // FOTO: Imago +8   FOTO
Kylian Mbappe // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 10:40 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 12:08

Jean-Michel Larque (73 de ani), fost jucător și antrenor la PSG, l-a criticat dur pe francezul Kylian Mbappe, vedeta parizienilor.

Larque s-a declarat nemulțumit de modul în care joacă atacantul francez de 22 de ani și crede că antrenorul Mauricio Pochettino ar trebui să-l scoată din echipa de start a lui PSG.

Jean-Michel Larque: „Mbappe nu poate fi titular la PSG”

„Mbappenu poate fi titular la PSG! Comparând cu ce fac alți jucători și având în vedere căNeymar revine la nivelul său normal, Kylian nu are loc. Complică tot ce face pe teren. Fotbalul lui Mbappe are nevoie de dezintoxicare! E contaminat cu gesturi inutile!

Un jucător ca el trebuie să profite de viteza extraordinară pe care o are, dar nu vedem asta. Vrea doar mingea la picior pentru a ridiculiza fundașii. E evident că, având în vedere accelerarea pe care o are, poate avea succes, dar poate pierde și multe mingi. Vreau să văd dacă Pochettino, văzând că merge pe același drum, îl va scoate din echipa de start”, a spus Larque la RMC Sports, citat de As.

14 goluriși 8 pase de gol are Mbappe în acest sezon, în 21 de meciuri

VIDEO PSG a învins-o pe Marseille în Supercupa Franței

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Neymar, insultat după ce a cucerit Supercupa Franței: „Părinții m-au învățat să scot gunoiul afară”

Ștefan Radu, un derby istoric, o victorie colosală » E pe 2 în istoria lui Lazio, la doar 6 meciuri de recordul all-time!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează