INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

La foc automat » Bayern Munchen a bifat două achiziţii în 24 de ore: Mehdi Benatia şi Xabi Alonso!

Xabi și Muller. În aprilie adversari în semifinalele Ligii, de azi coechipieri
Xabi și Muller. În aprilie adversari în semifinalele Ligii, de azi coechipieri

Articol de - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 00:44

În timp ce marocanul era prezentat, ieri, mijlocaşul spaniol făcea vizita medicală înainte de a semna pe două sezoane. Salariu: 4,5 milioane euro anual.

Obligată de numeroasele indisponibilităţi (Martinez, Thiago, Schweinsteiger, Ribery), Bayern a dat lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. În decursul a numai 24 de ore a rezolvat două achiziţii. Miercuri a semnat cu Benatia (AS Roma), ieri a fost rîndul lui Xabi Alonso (Real Madrid).

Fostul internaţional spaniol, 32 de ani, a fost o surpriză pentru toată lumea, mai puţin pentru Guardiola. Antrenorul bavarezilor l-a sunat personal pentru a-l convinge să lase Realul. Prea greu nu i-a fost. Constrîns şi de concurenţa cu ex-munchenezul Kroos, Xabi a spus repede "da".

Bayern i-a oferit un contract pe două sezoane şi un salariu de 4,5 milioane E net anual. A mai rămas de reglat cu madrilenii doar preţul, apreciat de Marca undeva la 10 milioane.

49 milioane euro a investit Bayern în achiziţii de jucători în această vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:57
Postat de dash.berlin pe 29 August 2014, 09:31

Bayern n-a mai transferat de mult doi jucatori de 27 si respectiv 32 de ani.Mai mujlt ca sigur au fost transferati prin intermediul fratelui lui Pep :) Asta e... unele afaceri se fac numai in familie . Sper ca aceste transferuri sa fie unele reusite pt Bayern, iar daca Benatia are sanse mari sa confirme in cazul lui Xabi am unele dubii. Mia san Mia !

e clar ca e mana lui pep, cel putin la alonso. dar, asta e mai putin relevant, mai face si pep de-o supa... important e ca alonso sa se plieze pe fotbalul nemtesc. si eu cred ca are destule atuuri in acest sens. e destul de ciomagar, adica..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:56
Postat de dash.berlin pe 29 August 2014, 10:15

Benatia cred ca se va integra si va fi un jucator util pt Bayern.Sa vedem cat de util va fi Xabi :)

eu opinez ca ambii vor fi utili bavarezilor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:55
Postat de rudy1923 pe 29 August 2014, 10:41

Doua achizitii importante..xabi e clar un back up pentru thiago care din pacate a avut probleme cu accidentarile,iar experienta lui sigur va ajuta Bayern pana cand se reface schweinsteiger si thiago..cat despre Benatia, daca ati vazut cel putin 2-3 meciuri ale lui AS Roma sezonul trecut intelegeti cam cat de util e..si la 27 de ani un fundas mai are cel putin 5-6 ani de jucat la cel mai inalt nivel( asta e motivul pentru care s-au batut atatea echipe mari pentru el)

bun comentariu, bune analize. like.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează