INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

video Românii de la Lecce au pierdut în Supercupa Italiei Primavera » Ce au făcut Pașcalău, Vulturar și Burnete

Românii de la Lecce au pierdut în Supercupa Italiei Primavera. Foto: Instagram
Românii de la Lecce au pierdut în Supercupa Italiei Primavera. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 15:01 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 15:01

Lecce U19 a cedat (0-1) în fața echipei similare a Romei, partidă în care Răzvan Paşcalău (19 ani, fundaş), Cătălin Vulturar (19, mijlocaş) și Rareş Burnete (19, atacant) au fost integaliști la învinși. Pentru campioana Primavera 1 nu a apărat Borbei, care este reținut la echipa mare a giallorossilor.

Românii de la echipa de tineret U19 a lui Lecce au ratat ieri ocazia de a-și mai trece în palmares un trofeu, după ce au cucerit titlul în campionatul Primavera 1. Tinerii giallorossi au cedat la limită (0-1) împotriva Romei U19 în meciul contând pentru Supercupa Primavera. 

Antrenorul lui Lecce a contat pe trei dintre cei patru români, care au intrat toți titulari și au rămas în teren toate minutele. Al patrulea, Portarul Alexandru Borbei a fost promovat de Roberto D'Aversa la formația de seniori, fiind rezervă nefolosită în jocul de debut în Serie A.

Un gigant european, cumpărat de șeici! Tranzacție de 7 miliarde de euro
MANCHESTER UNITED
Un gigant european, cumpărat de șeici! Tranzacție de 7 miliarde de euro

Românii de la Lecce au pierdut în Supercupa Italiei Primavera

Fundașul Răzvan Pașcalău a luat nota 6 și agenția Pianeta Lecce a scris că „a greșit puțin în duelurile individuale, chiar și el suferind însă ca restul compartimentului defensiv”. Tot aceeași sursă l-a apreciat parțial și pe Cătălin Vulturar. 

„Mai puțină geometrie ca de obicei, a predominat cantitatea”. În fine, 6 a primit și Rareș Burnete, golgheterul ediției trecute de campionat U19: „Nu a beneficiat de ocazii în ultimii metri, excepție a făcut numai o minge lungă de la începutul întâlnirii. Partidă de luptă între cei doi fundași centrali adverși”.

Noua ediție a campionatului Primavera 1 începe duminică

Noua ediție a campionatului Primavera 1 începe duminică, atunci când Lecce se va deplasa la Verona pentru duelul cu Hellas. Tot duminică evoluează și formația de seniori, în deplasare cu Fiorentina. 

Borbei, Vulturar și Burnete vor fi convocați de D'Aversa, doar Pașcalău rămâne la U19 în acest week-end. Burnete a prins duminica trecută cu Lazio șapte minute pe final, debutând în Serie A, și a contribuit la remontada giallorossa.

VIDEO. Rezumatul meciului Lecce - Roma (0-1)

Citește și:

Tragerea la sorți a play-off-ului Cupei României Betano: cu cine joacă Dinamo și CSA Steaua

A 13-a plecare a verii de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează