INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Ziua în care Leo Messi a ieșit pe locul doi. Frumusețea care l-a lăsat în umbră

Sofia Vergara +29   FOTO
Sofia Vergara

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 12:31 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 14:27

Lionel Messi (36 de ani) a petrecut într-un restaurant din Miami alături de Sofia Vergara (51), dar actrița columbiană a captat toate privirile clienților aflați în local.

De când s-a transferat la Inter Miami, în vara anului trecut, Lionel Messi a fost peste tot în atenția fanilor. Până în week-end! Atunci când o altă celebritate l-a lăsat pur și simplu în umbră pe internaționalul argentinian.

FOTO. Lionel Messi, Luis Suarez și Jordi Alba s-au întâlnit în restaurant cu Sofia Vergara

Sofia Vergara i-a pus în umbră pe jucătorii lui Inter Miami, Lionel Messi, Luis Suarez și Jordi Alba / Foto: Instagram Sofia Vergara
Sofia Vergara / Sursă foto: https://www.instagram.com/sofiavergara/
Sofia Vergara / Sursă foto: https://www.instagram.com/sofiavergara/
+25 FOTO

Căpitanul campioanei en titre a lumii, 36 de ani, a fost sâmbătă la restaurantul Papi Steak din Miami, însoțit de soția sa, Antonella Roccuzzo, și de coechipierii Luis Suárez (36) și Jordi Alba (34), buni prietenii din perioada în care îmbrăcau cu toții tricoul Barcelonei.

Însă cea care a atras toate privirile clienților a fost actrița de la Hollywood, Sofia Vergara (51 de ani), aflată de asemenea în local. Vedeta serialului „Modern Family” a petrecut alături de mai multe prietene și a impresionat inclusiv pe ringul de dans, prin stilul său. 

Lionel Messi s-a pozat împreună cu Sofia Vergara

Frumusețea columbiană a postat pe pagina ei de Instagram mai multe poze de la petrecerea care, potrivit angajaților restaurantului, a ținut până la ora unu dimineața. Iar într-una dintre acestea apar alături de ea și Antonella, Leo, Suarez și Alba.

Cei trei jucători ai lui Inter Miami se află deocamdată în pregătiri, în perspectiva noului sezon din MLS. Inter ia startul în campionat abia joi, 22 februarie, când joacă împotriva lui Salt Lake, pe teren propriu.

Lionel Messi a fost desemnat jucătorul anului 2023 în ancheta FIFA

Deși n-a avut un 2023 reușit, Messi a fost desemnat „The Best” în gala FIFA de la începutul anului. Alegerea sa în detrimentul norvegianului Erling Haaland, care a făcut tripla campionat - Cupa Angliei - Liga Campionilor, cu Manchester City, a fost criticată de marele rival Cristiano Ronaldo.

„M-am obișnuit și știu cum funcționează aceste organizații. Sincer să fiu, nu m-am uitat la ceremonia de decernare a premiilor The Best. Cred că aceste premii își pierd credibilitatea într-un anumit fel. Trebuie să analizezi tot sezonul”, a declarat CR7 într-un interviu acordat cotidianului portughez Record.

Ce a spus Cristiano Ronaldo despre alegerea lui Lionel Messi

Apoi a pus punctul pe „i”: „Nu vreau să spun că Messi nu merită. Sau Haaland ori Mbappé. Doar că nu mai cred în aceste premii. Sunt fapte, sunt cifre. Și cifrele nu trișează”.

Messi și Haaland au fost la egalitate în top, cu 48 de puncte fiecare, iar Mbappe pe locul 3, cu 35 de puncte. În acest caz, departajarea s-a făcut la numărul cel mai mare de câte 5 puncte acordate de căpitanii echipelor naționale, unde Messi a primit 107 voturi, iar Haaland, doar 64.

Mai puteți citi:

Cine e Ioana, iubita lui Radu Drăgușin: „Pentru standardele României, e bogată”

Război total Barcelona contra Real! Laporta: „Rușine pe Bernabeu!” » Madridul contraatacă: „Întreaga carieră a lui Xavi e suspectă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează