INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Messi, imperial la debut! Video cu reușita care l-a ridicat pe Beckham în picioare

Lionel Messi, înainte să execute lovitura liberă decisivă
Lionel Messi, înainte să execute lovitura liberă decisivă

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 07:25 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 09:42

La debutul pentru Inter Miami, Lionel Messi (36 de ani) a adus victoria noii sale echipe în meciul cu Cruz Azul (2-1) din Leagues Cup, o competiție la care participă echipele din MLS și campionatul Mexicului. 

Noaptea trecută, Lionel Messi a jucat pentru prima dată în tricoul lui Inter Miami. Și ce debut a fost!

Argentinianul a început pe bancă duelul cu mexicanii de la Cruz Azul, dar a fost aruncat în luptă de Tata Martino în repriza secundă, minutul 54, la scorul de 1-0 pentru Inter.

Ion Crăciunescu, consternat după ce a văzut faza zilei din Superligă: „Imaginea asta va face înconjurul lumii!”
COMENTARIU
Ion Crăciunescu, consternat după ce a văzut faza zilei din Superligă: „Imaginea asta va face înconjurul lumii!”

Lionel Messi, imperial la debutul pentru Inter Miami

Cruz Azul a egalat la scurt timp după, gol Antuna în minutul 65, dar scorul nu avea să rămână așa până la final. Asta pentru că Lionel Messi a ieșit la rampă în prelungirile partidei, tocmai în minutul 90+4.

Argentinianul și-a asumat să execute o lovitură liberă de la puțin peste 20 de metri de poartă. Adversarii au făcut tot ce se putea pentru a-l încurca, au pus și om pe jos, în spatele zidului, dar nu a contat. Messi a executat superb și a adus astfel victoria pentru Inter Miami, chiar la debutul său în roz.

Colegii s-au înghesuit să-l felicite, spectatorii au rămas fără cuvinte, iar unul dintre patroni, David Beckham, s-a ridicat și l-a aplaudat pe Messi. 

Rezumatul VIDEO al meciului Inter Miami - Cruz Azul

Inter Miami a început astfel cu dreptul parcursul de la Leagues Cup, într-o ediție specială, la care participă în premieră toate echipele din MLS și Liga MX, campionatele de elită din SUA & Canada, respectiv Mexic.

Inter Miami face parte din grupa South 3, alături de Atlanta United și Cruz Azul. Primele două echipe din fiecare grupă dintre cele 15 merg mai departe, în faza „16-imilor”, acolo unde s-au calificat din oficiu campioanele sezoanelor precedente din MLS și Liga MX Apertura, adică Los Angeles FC și Pachuca.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Șocul serii: PSG l-a exclus din lot pe Kylian Mbappe

Dan Petrescu, învins în Coreea de Sud. Reacția antrenorului

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
carol_k
carol_k  •  23 Iulie 2023, 09:51

90% el acolo bate, in vinclu, bravo lui. Dar cand vezi ca portarul se aseaza cu vreo doi metri spre bara opusa, ca zidul nu sare mai deloc iti pui intrebarea, oare n-a fost o faza de PR, sa-i marcheze venirea in Major League? Audientele si vanzarile de publicitate sa traiasca mai ales ca golul a fost inscris in 90+4, cand tensiunea e data la maximum. Altfel un gol memorabil, vreau sa spun cum stiu americanii sa obtina profituri record din sport.

brazisio
brazisio  •  22 Iulie 2023, 17:03

Da ba bine ca joaca gelatul in campionat tare. MLS e pe locul 16 in lume mult peste Camel league. Messi a devenit campion mondial la 35 de ani si a castigat tot ...acum e in vacanta -:)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează