INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEAGUES CUP

VIDEO + FOTO Lionel Messi face show în SUA: dublă într-un meci nebun, cu 8 goluri » Inter Miami continuă seria de meciuri excelente

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 09:35 / Actualizat luni, 07 august 2023 11:02

Inter Miami este de neoprit de la venirea lui Lionel Messi. S-a calificat în sferturile Leagues Cup, după un meci nebun cu FC Dallas, decis la penalty-uri, după 4-4 în timpul regulamentar și 5-3 la loviturile de departajare.

În mai puțin de o lună de la semnarea contractului, Lionel Messi a transformat-o pe Inter Miami. Iar starul argentinian se simte excelent la noua sa formație. În meciul cu FC Dallas a punctat de două ori și a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

Lionel Messi, două goluri într-un meci nebun: Inter Miami - FC Dallas 4-4

Inter Miami a început perfect meciul. Leo Messi a deschis scorul în minutul 6, cu un șut plasat lângă bară, de la 16 metri. Pasator? Jordi Alba, fostul său coleg de la Barcelona.

Totuși, FC Dallas a intrat în avantaj la pauză. A marcat în minutele 37 și 45, prin Quignon și Kamungo. Iar în startul reprizei secunde s-a marcat de 3 ori în 5 minute.

Velasco a făcut 3-1 (63), Cremaschi a redus din diferență (65), dar FC Dallas a făcut 4-2, după autogolul lui Taylor. Inter Miami a egalat în ultimele minute. S-a făcut 4-3 în minutul 80, după autogolul lui Farfan, iar Lionel Messi a făcut dubla în minutul 85, marcând dintr-o lovitură liberă executată perfect.

Inter Miami s-a impus la penalty-uri. Trupa la care David Beckham e acționar a transformat fiecare lovitură de departajare (prima fiind executată chiar de Messi), în timp ce FC Dallas a ratat una.

Pentru Inter Miami urmează un nou meci în Leagues Cup, o competiție la care participă echipele din MLS și campionatul Mexicului. Adversara de vineri va fi Houston Dynamo sau Charlotte.

VIDEO Rezumatul meciului Inter Miami - FC Dallas

Citește și: 

Nordsjaelland, cu turațiile la maximum înainte de FCSB: repriză letală a danezilor + și adversarele lui Sepsi și Farul sunt în mare formă!

Final incendiar în Supercupa Angliei » Arsenal o bate pe City la penalty-uri, după ce a egalat în minutul 90+11

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează