INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPPOL

Liverpool, scrisoare pentru Patrice Evra la 9 ani după derapajul rasist al lui Luis Suarez: „Mi-a ajuns la inimă!” » Cum a glumit francezul

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 09:46

Partice Evra, fostul fundaș al lui Manchester United, a dezvăluit că Liverpool i-a trimis o scrisoare în care îi cere scuze după incidentul avut cu Luis Suarez, fostul atacant al „cormoranilor”. 

În 2011, Luis Suarez, acum la Barcelona, a avut mai multe remarci rasiste la adresa lui Evra. După acel meci, uruguayanul a primit 8 etape de suspendare și o amendă 50.000 de euro. Ulterior, la următoarea întâlnire dintre cei doi, Suarez a refuzat să-l salute pe Evra. 

Acum, francezul a dezvăluit la Sky Sports că a primit o scrisoare de la Peter Moore, CEO-ul de la Liverpool, în care îi cere scuze. 

„Am primit o scrisoare emoționantă de la Peter Moore și asta m-a mișcat. Mi-a zis că speră să nu fie prea târziu pentru că incidentul s-a petrecut acum nouă ani. Scrisoarea mi-a ajuns la inimă. Am fost mult timp dezamăgit. 

Acum văd că sunt multe persoane sincere la acel club și am mai mult respect pentru Liverpool. Luptă împotriva unei probleme importante pentru omenire”, a declarat Patrice Evra. 

Fostul fundaș a dezvăluit că a și glumit cu șeful celor de la Liverpool. „Sunt bucuros că am primit această scrisoare, dar i-am zis lui Moore: «Sper să nu câștigați campionatul». Scrisoarea e importantă pentru mine pentru că Liverpool și Manchester United sunt rivale. Liverpool a demonstrat că e un club care are clasă”, a adăugat Evra.

Citește și: 

Timo Werner, cel mai în formă atacant german, vrea sa lucreze cu Jurgen Klopp!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează