INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO + FOTO Continuă degringolada: Real Madrid s-a încurcat pe terenul lui Levante! Final horror pentru echipa lui Zidane

FOTO: REUTERS +7   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 23:44

Real Madrid a continuat și în această seară degringolada din actualul sezon din La Liga. Campioana en-titre a condus de două ori pe terenul lui Levante (2-2), însă s-a văzut egalată de fiecare dată. 

Ramos a deschis scorul în minutul 11, servit de Kroos, însă Emmanuel Boateng a egalat cu trei minute înainte de finalul reprizei.

Cu Bale, Benzema și Ronaldo pe teren, Real Madrid a punctat a doua oară abia în minutul 81, de Isco, care a fructificat pasa inspirată a francezului. 

Levante a egalat nesperat în minutul 89, atunci când nesincronizările din apărarea lui Real l-au lăsat pe Pazzini singur cu Navas. Fostul atacant al lui Milan și Inter nu a iertat, stabilind astfel scorul final al partidei. 

VIDEO cu golurile

În urma remizei de pe terenul lui Levante, Real a acumulat 39 de puncte și ratează șansa de a urca pe locul 3. Madrielnii sunt acum la 18 puncte de Barcelona, care se poate distanța la 21 dacă se impune duminică pe terenul lui Espanyol.

De partea cealaltă, Levante e pe locul 17, cu 20 de puncte.

FINAL » Levante - Real Madrid 2-2
Au marcat: Pazzini '89,  E Boateng '42 / Ramos '11, Isco '81

Echipele de start:

Levante: Oier - Coke, Postigo, Rober, Luna - Lukic, Lerma, Doukoure - Morales, Boateng, Ivi

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
popenson
popenson  •  04 Februarie 2018, 06:25

Chiar ca a ajuns o gluma proasta ai dai pe Morata, James ,Danilo cu care totusi a format o echipa solida , si aduci pustii de 18-20 care nu au experienta necesara unui asa club , prost gestionat de Perez si Zidan in care au adus echipa intro stare jenanta.

386344301777692
Gabriel Aurelian Buzea  •  04 Februarie 2018, 01:17

Zidan afara cu toti pustii de 18 ani care ia adus el la echipa si care tot odata a facut de ras real ul din toate punctele de vedere ..si va arata altfel echipa cu un alt antrenor si cu alti jucatori adusi la echipa ...in momentul de fata real ul joaca mai bn fara antrenor ...zidan nota 2 stai jos

mariuss72
mariuss72  •  03 Februarie 2018, 23:36

Real a ajuns o gluma proasta, o adunatura penibila care se face de rusine la fiecare meci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează