INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Lothar Matthaus: „L-aș vinde imediat pe Lucas Hernandez la PSG!”

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 08:40 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 08:34

Fostul internațional german Lothar Matthaus, acum analist TV, e de părere că Bayern ar trebui să-l lase pe Lucas Hernandez să plece la PSG: „Eu l-aș vinde imediat. N-are niciun pic de recunoștință față de club”

Lucas Hernandez a ajuns pe „lista neagră" a lui Lothar Matthaus. Internaționalul francez vrea s-o părăsească pe Bayern, deși mai are contract până-n 2024, atras de-o superofertă de la PSG: 5 ani de contract și un salariu de 15 milioane de euro pe sezon. 

Munchenezii i-au făcut la rându-le o propunere de prelungire, pe 4 ani, dar Matthaus, fost internațional german și căpitan al lui Bayern, susține că fundașul în vârstă de 27 de ani nu merită efortul.

„Nu pot permite așa ceva!” » Edi Iordănescu, răspuns în 4 puncte pentru Gică Popescu: „Ce exemplu oferă limbajul degradant?!”
ROMÂNIA
„Nu pot permite așa ceva!” » Edi Iordănescu, răspuns în 4 puncte pentru Gică Popescu: „Ce exemplu oferă limbajul degradant?!”

Lothar Matthaus: „Raportul preț - performanță e negativ"

"Eu l-aș vinde imediat. Nu are niciun pic de recunoștință față de club.. Bayern a dat 80 de milioane de euro ca să-l ia de la Atletico, în 2019, dar la Munchen a fost mai mult accidentat. Iar acum vrea să plece. Raportul preț-performanță este negativ când te uiți la toți anii petrecuți la campioana Germaniei", a comentat Matthaus, pentru postul tv Sky Germania.

De-a lungul celor 4 sezoane petrecute în Germania, Hernandez a bifat doar 107 meciuri oficiale, dintre care 74 în Bundesliga. În 2019, bavarezii l-au preluat accidentat de la Atletico și l-au pus apoi pe picioare, însă internaționalul francez n-a scăpat de problemele medicale.

Lucas Hernandez n-a mai jucat din noiembrie

În noiembrie trecut, la puțin timp după ce revenise pe teren, refăcut de pe urma unei rupturi musculare, Hernandez a suferit o nou ruptură, mai gravă, de ligamente încrucișate, în meciul de debut al Franței la CM 2022, cu Australia (4-1). De atunci n-a mai bifat nici măcar un minut în tricoul campioanei Germaniei!

Francezul a avut probleme și-n viața privată. În februarie 2017, el a fost arestat sub suspiciunea că și-a agresat iubita, pe Amelia Llorente, care a fost de asemenea chemată în instanță. Atât Hernandez, cât și Amelia, au fost condamnați la 31 de zile de muncă în folosul comunității, în timp ce jucătorul a primit și un ordin de restricție care îl împiedica să se apropie la mai puțin de 500 de metri de ea.

Lothar Matthaus: „L-aș vinde imediat pe Lucas Hernandez la PSG!”
Lucas Hernandez și Benjamin Pavard. Foto: Imago Images

Lucas Hernandez a primit 4 ani cu suspendare

Lucas a fost arestat din nou în luna iunie a aceluiași an, pentru încălcarea amintitului ordin de restricție. 

Ca urmare, pe 13 octombrie 2021, a fost condamnat la șase luni de închisoare de către un tribunal spaniol. Hernandez a contestat sentința și, în schimb, a primit o pedeapsă de patru ani cu suspendare și a fost obligat să plătească o amendă de 96.000 de euro.

50de milioane de euro, cel puțin, vrea Bayern în schimbul lui Lucas Hernandez, dacă în cele din urmă se va decide vânzarea lui la PSG

Citește și: 

Cum văd moldovenii duelul cu Farul » Ce a spus antrenorul Roberto Bordin și ce apare pe site-ul Federației

Mișcare de geniu a lui Carlo Ancelotti! Ce a negociat cu Real Madrid și naționala Braziliei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  21 Iunie 2023, 16:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  21 Iunie 2023, 00:40

Fratele lui Hernandez de la Milan este printre primii 3 fundasi stanga din lume

Vezi toate comentariile (2)
Comentează