INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ST. PAULI - BOCHUM 1-1

Lovitură fulgerătoare » Accidentare îngrozitoare ieri în 2.Bundesliga, în St. Pauli - Bochum 1-1

Articol de - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 00:00

Buballa, mijlocașul lui St. Pauli, a suferit ieri un traumatism cranian sever, după lovitura de kung-fu primită de la portarul Riemann

Daniel Buballa a ajuns la spital, cu traumatism cranian sever, după duelul kung-fu cu portarul oaspeților, Manuel Riemann!
S-a întâmplat în minutul 14, la o centrare urmărită de mijlocașul german, care, în urma teribilului impact a rămas inconștient pe gazon, înghițindu-și limba. Teama unei noi tragedii s-a risipit după intervenția medicilor. Buballa a dat semne de viață, a fost scos după trei minute pe targă cu capul imobilizat, în timp ce fanii îi cântau "You'll never walk alone", și internat urgent pentru investigații.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează