INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Lovitură pentru Casemiro! Cât va lipsi de pe teren mijlocașul lui Manchester United

Casemiro (30 de ani), mijlocașul lui Manchester United, va fi suspendat pentru următoarele 3 meciuri de Premier League, după ce l-a apucat de gât pe Will Hughes, la victoria împotriva lui Crystal Palace, 2-1/ foto Imago Images
Casemiro (30 de ani), mijlocașul lui Manchester United, va fi suspendat pentru următoarele 3 meciuri de Premier League, după ce l-a apucat de gât pe Will Hughes, la victoria împotriva lui Crystal Palace, 2-1/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 19:54 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 20:44

Mijlocașul lui Manchester Unted, Casemiro, a suferit o leziune musculară la ischio-gambieri în meiul cu Newcastle United (0-3), din Cupa Ligii Angliei, iar în urma controlului efectuat astăzi medicii au anunțat că va trebui să ia o pauză de ”mai multe săptămâni”.

Ca și cum nu-i era de ajuns criza pe care Manchester United o traversează în acest debut de sezon, managerul Erik ten Hag a pierdut și un jucător foarte important pentru o bună bucată de timp.

Accidentat în meciul din Cupa Ligii Angliei cu Newcastle United (0-3), de miercuri, Casemiro a fost înlocuit la pauză. Iar în cursul zilei de vineri, în urma controalelor la care a fost supus, clubul a anunțat că este vorba despre o leziune la mușchii ischio-gambieri și că aceasta îl va ține departe de gazon „mai multe săptămâni”. 

Manchester United a suferit 8 eșecuri în 15 meciuri oficiale în acest sezon

Eșecul suferit de „diavoli” în fața „coțofenelor” este al 8-lea în cele 15 meciuri oficiale disputate până acum în 2023/2024. Însă Ten Hag este încrezător că va putea aduce echipa pe linia de plutire.

„Știu că am avut multe probleme în acest sezon. Dar eu sunt un luptător. Trebuie să știm cum să depășim asemenea situații. Trebuie să facem lucrurile corect la un anumit nivel. Nivelul minim pentru a câștiga meciuri”, a comentat Ten Hag.

Gabby Agbonlahor nu-l vede bine pe Erik ten Hag

Tehnicianul olandez e contestat tot mai mult de suporteri, care „și-au pierdut răbdarea cu el” - potrivit tabloidului The Sun, dar și de unii jucători.

Fostul atacantal lui Aston Villa, Gabby Agbonlahor, susține că „așa, când mă uit la meciurile lui United, văd cel puțin cinci sau șase jucători care s-ar bucura ca Ten Hag să fie dat afară pentru a primi o nouă șansă din partea unui alt manager”.

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev! Se retrage din fotbal

UEFA se va implica în decernarea Balonului de Aur » De când se va produce schimbarea + Anunțul lui Aleksander Ceferin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close