INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Un star de la Bayern a fost dat de gol chiar de soție! A publicat numele amantei: „Încetează să mai joci la două capete”

Cristina Buccino +12   FOTO
Cristina Buccino

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 16:49 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 18:40

Amelia Lorente, nevasta internaționalului francez Lucas Hernandez (27 de ani), a devoalat pe Instagram aventura pe care el o are cu o anume Cristina Buccino: „Ți-l fac cadou”.

Bayern e din nou FC Hollywood. Criză în teren, indisciplină în afara lui. După ce Sadio Mane i-a tras un pumn în gură lui Leroy Sane, în vestiar, acum a ieșit Lucas Hernandez „la rampă”. 

În recuperare după o ruptură a ligamentelor încrucișate, apărătorul francez a fost pus într-o postură jenantă chiar de către soție, Amelia Lorente, care susține că are o aventură.

+8 FOTO

Soția lui Lucas Hernandez: „Nu uita că ai doi copii pe care nu-i vezi”

Într-o poveste pe Instagram publicată luni seară, tânăra în vârstă de 35 de ani a scris: „Poți să-ți închei jocul dublu, Lucas Hernández. Ți-l fac cadou, Cristina Buccino. Nu uita că ai doi copii pe care nu-i vezi”. 

La finele anului trecut au existat zvonuri despre o despărţire între fundaşul lui Bayern şi Amelia, cu care are un băiat de patru ani şi o fiică de zece luni.

A fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru violență casnică

Căsnicia lor agitată a ținut prima pagină a tabloidelor de mai multe ori în trecut. În toamna anului 2021, campionul mondial din 2018 a apărut în fața instanței la Madrid, din cauza nerespectării unei interdicții de apropiere și contact, ca urmare a unui act de violență comis împotriva ei în 2017.

Tribunalul a admis atunci recursul jucătorului împotriva mandatului de arestare și a anulat executarea pedepsei dictate în decembrie 2019, când fusese condamnat la 6 luni de închisoare. Ulterior apăruseră chiar informații că Lucas și Amelia s-au împăcat și sunt din nou împreună, dar se pare că nu i-a ținut mult.

Cine este Cristina Buccino 

Cristina e o showgirl din Italia, în vârstă de 37 de ani. Ea a lucrat ca model, apoi a debutat în televiziune la emisiunea-concurs Tutto per tutto. Are 3 milioane de urmăritori pe Instagram, pentru care postează imagini incitante.

+25 FOTO

FOTO: instagram.com/cribuccino

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Principalul vinovat pentru căderea lui Bayern NU ar fi nici Nagelsmann, nici Tuchel, nici Oliver Kahn

Goodbye, Lampard! Chelsea are antrenor SURPRIZĂ, fost la PSG! Numirea a fost influențată de alegerea lui Carlo Ancelotti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  25 Aprilie 2023, 18:27

joaca la doua coarde, nu capete

brentford
brentford  •  25 Aprilie 2023, 10:26

"Aurelian Botezatu - A intrat în echipa lui Ovidiu Ioanițoaia în ianuarie 1992, la Sportul Românesc, apoi a continuat alături de aceasta la Prosport și la Gazeta Sporturilor. Redactor specializat pe fotbal internațional și intern". Bravo,dom'le. De ce sa va mai "ascundeti dupa unghii"? Macar acum stim cine foloseste pseudonimele Andra Mocanu si Cristina Pirvu.

DoarDinamoPantelimon
DoarDinamoPantelimon  •  24 Aprilie 2023, 18:44

***? ***. :-((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează